Az alsó gyűrűkre valószínű nagyban hatással van a tömítés csere,ebben igazad van.Én kb kéthónapja egy minden előjel nélküli bepisilés után cseréltem át minden gyűrűt az akkor még kettő trio-mon.A trükk nálam az ,hogy nem a tartalék gyűrűkre,hanem egyik trio-jét a másikéraAz ok egyszerű,nagyon tüzetesen átnéztem őket,semmi repedés,karc,sérülés nem volt rajtuk.Szerintem mikor ezeket szárazon összeépítik a gumik néha “rosszul” deformálodnak.A csere nálam működött,lehet mikronnyi eltérés rta és rta között is,másikba behelyezve nálam a gumik jól igazodtak.
Alsó folyás ,izzadás azóta nincs.A felső gyűrű viszont tud izzadni.Erre szerintem nincs megoldás ,dohányos leves ,Ni huzal ,nagyobb ellenállás ,semmi gond(szerencsémre 95%-ban én így használom)Ss huzal,nagyobb watt és jön a kondenzáció a felső gyűrű alól .Valaki egyszer tett fel képet ,hogy mennyire bontható a trio.Nos helytelenül ,a felső gyűrű leszedhető könnyedén ,semilyen tömítés nincs ,ami a felfelé szálló gőzöket tömítené.Ok,úgy gondolnánk annak a drip tip-en kellene távozni ,de elég egy belelehellés,stb.
Neked is akartam válaszolni @Vaperina_Kinga ,csak közben dolgozok is Nálam egy trio van gyümölcsösre tartva,napokig hozzá se nyúlok ,ő az egyetlen amelyik néha könnyezik ,tehát tudok vele élni .
Szerintem lenne megoldás .Ha legközelebb szétszeded ,húzd le felső gyűrűt .Kicsit passzos ,nem tekerve jön le hanem merőlegesen elhúzva,egy kis nút,meg az ellendarab pöcök tartja a helyén.Ha később el akarod adni ,valami átmeneti tömítés kellene,amit könnyen ellehet távolítani .Szerintem sima sziloplaszt(vagy hogy hívják ) jó lenne.A száraz fémen a lyukakat kéne minimálisan kitömni.Nem kell sok,ezt később egy tűvel ,stb ki lehetne piszkálni .A gőz itt szökik ,zárt gyűrűnél is,egy próbát megér szerintem.
Köszönöm @Paldeak_Attila Én is a gőzre tippelek, eleinte annyira nem gáz, csak mondjuk 1 hét után már az. És nagyon hamar után tud termelődni a lecsapódás, olyankor meg már könnyebben is tekeredik ami azért kellemetlen mert amint eltekeredik kifolyik alóla a lecsapódás és már minden olyan is lett. Teljesen elzárva is jelentkezik. Igazad van, valamivel ki kell tömni. Csak még nem tudom mivel, sziloplaszt nincs.
Esetleg egy régi kisebb keresztmetszetű tömitőgyűrű akad.Mondjuk 1.5-2mm-es darabkákat vágni és egy tűvel belenyomkodni a lyukakba.A kiálló darabokat meg szintbe vágni .Később a tűvel ki is lehet piszkálni .
Hmmm, továbbra sem jöt meg a kedvem a triohoz, szóval marad még a polcon. Lehet inkább eladom.
eladod csak azt nem mond hogy ss mert egy feketém van de még ki sem próbáltam mert mod is kéne alá
Nem, nem ss.
De az
Na sziasztok,eljött az ideje a trio tekerésnek kíváncsi leszek erre a tankra rakok bele 2 magon vagy 7 menet superfine mtl fused claptont meg kis muji jappán vattátaztán kis journey vel meg itatom
meg mondom őszíntén jó ízű tank ez nem rossz,0,85 ohm lett a tekerésem 13w jelenleg és alsó levegő mind a 2 nyitva a legkisebben a felső meg el van zárva teljesen.A felső levegőt ha teljesen nyitom ki ami a szipka alatt van közvetlen akkor mintha több levegő jönne nekem ezért van elzárva fent nekem de ez szerintem nekem így jó
Már én is elzárom felül. Higul az íz Örülök, hogy tetszik. Nekem kedvenc tankom lett.
igen azt mondom jobb ha fent el van zárva ebben igazad van mert ha ki van nyitva pl nekem az íz sem olyan már
Én is erre jutottam. Jobb, ha zárva van, viszont kondenzel picit. Erre még sajnos nem sikerült (a törlésen kívül) megoldást találnom. Magát a lyukat nem szeretném betömni
nekem nincs kondenz semmit nem veszek észre rajta csak egy a baj,hogy hamar ki fogy,lehetne 3,5ml kapacítása ennek az mtl tanknak szerintem nem bánná senki sem a vaperek vaperinak között.
Ebben igazad van, lehetne nagyobb. A kondenz nálam ilyen 2-3 nap után jelentkezik.
na akkor még pár napig szívom aztán meglátjuk lesz e kondenz vagy sem
Szia Kinga!
Most láttam ezt a videót és az a mod igen megtetszett mind formailag,mind színben
Mi a pontos neve? Azt látom hogy Sirius.
Neked hogy vált be?
Szia Zsolt.
Modefined Sirius a mod, a Lost Vape leányvállalata gyártotta, sajna már sok helyen kifutott termék. Saját chipsettel rendelkezik. Több mint 3 éve nyúzom, alig látszik rajta. Megbízható és pontos, az akkut jól kezeli. Az anyaghasználata is fenomenálisan jó.
Szia Kinga!
Van esetleg olyan shop, ha lehet eu-n belül, ahol láttál ilyet?
Szia Edina Drága.
A Siriusra gondolsz?
Igen a Siriusra.
Es ha lehet, pirosra, esetleg világoskékre
https://www.dxvape.com/product/original-lost-vape-modefined-sirius-200w-tc-box-mod/
Itt látom, de nem ismerem őket.