Sziasztok !A következő egy-két hétben szeretném megvenni első MTL RTA-mat.Nem akarom nagyon túl bonyolítani a beszerzést ,itt a városunkban (Írországban) az egyik boltból vennèm,az ő webshop-ukból linkelném be a 3 kiszemeltet.A kérdésem,hogy építés és megbízhatóság szempontjából melyik lenne ezek közül a legmegfelelőbb? Válaszokat előre is köszönöm !
Szia Attila! Mindegyik jó választás! Íz-gőz tekintetében a ZQ a legjobb majd Berserker és végül a Tauren! Sajnos a Tauren üvegpalástját nem egyszerű kivarázsolni, és ebből adódóan hamar össze is lehet törni! Pótpalást meg nincs! Berserker doboza a legjobban felszerelt minden is van benne!
Én is egyet értek. Illetve a ZQ eléggé hasonlít az Expromizer V4-re. Feketém volt, ritka szép darab. Minimalista és elegáns. Ha a kanthal huzal szóba jöhet, akkor Expromizer! SS-el melegszik. Illetve jó szűk, ezért igazi cigi feeling-et nyújt. Vagy esetleg a Glaz Mini
Szia! Ha ez segít, nekem Berserker V2 minim van. Meg vagyok vele elégedve, jó íz visszaadás, roppant egyszerű építés. És a afc-t is tudod variálni tetszés szerint anélkül,hogy a tekerésedhez hozzá kelljen nyúlni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !Szerintem első körben akkor a berserker-t veszem,sok cucc hozzá és a trio-n a sok állítási lehetőség elsőre még biztos összezavarna
Ha csak ebből a boltból rendelnék elsőre mindent,tudnátok ajánlani ,hogy melyik lenne a legmegfelelőbb vatta és huzal elkezdeni a dolgokat?
szerintem kanthal is jó meg a ss316 ni80 ból meg 26 vagy 28 ga kell szerintem mind jó lehet ezek közül.
vatta meg csak a cotton bacont ismerem az oldalról a többit nem.De a bacon sem rossz vatta azért.
Végre megérkezett minden Végül Trio lett az áldozat .Az ok pedig elég egyszerű ,egy halom dolgot kaptam a franciáktól 41-2 euróért
Gyorsan össze is hajítottam mindent,és hát nagyon megvagyok elégedve .Nautilus 2S poris tankom volt eddig ,amire azt mondják jó fajta.De ez??Sokkal több gőz ,ízesebb(első tekerésre)
Mostmár csak egy pofás modot kéne alá szerezni,de szerintem előbb szerzek még két tankot sebtiben lehet következőnek egy berserkert,majd meglátjuk
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.