Na, ezekkel megint elleszek egy darabig, mire belakom őket.
Használd őket egyre növekvő elégedettséggel!!!
Jaja, már előre rettegek.
![]()
Ha eluralkodik a pánik, kötünk egy megegyezünk kinek-kinek hánymennyi jut a veszteségből üzletet…
![]()
Nagyon szépek. Használt őket örömmel megelégedéssel. ![]()
Használd őket egészséggel ![]()
Vennem kéne már nekem is egy ss rta-t azon gondolkoztam a képed láttán ,azután eszembe jutott hogy épp egy dwarvot szipákolok
,de megfogadtam majd valamikor a franciáktól fogok,ha vásárlások utáni pontokból összejön ![]()
Én meg @Andras_Barton képeit nézve vettem ezeket, így megy ez körbe-körbe, ezen csak a vaperina uninstall segíthet. ![]()
Aztán ha öreg leszek és nem hordják szét a gyerekek a pénzem, akkor talán az eredeti kazánokat is megveszem, már ha bejön valamelyik. Mondjuk a dvarw és ataman már jól áll.
De szépek!
Használd mindet nagy megelégedéssel és egészséggel. ![]()
Bandini fogd rám!![]()
Én kértem több bemutatót![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Áhá, szóval te vagy az origó. ![]()
Köszi, úgy lesz.
Bevallom férfiasan, a kayfunt leszámítva a többit a kinézete miatt vettem meg ![]()
Mázli, hogy közben mindegyik jó tank is egyben.
Fogalmam sincs miről beszélsz.
Én folyton a funkcionalitást tartom szem előtt. ![]()
Biztos voltam benne ![]()
Ne is mond… Ma jön a Trio. ![]()
Szerintem tudat alatt az a tank nem véletlenül halálozott el nálad. ![]()
Remélem be fog jönni, én is nézegettem annó, csak ugye a vége az lett, hogy na de mégis minek egy 100. tank. Engem nagyon emlékeztet a pioneerre, ezért gondolom talán az íze is hasonlóan jó lesz.
A 2ml tartott vissza. Aztán rájöttem, hogy (hülyeleány) a Kizoku is 2ml.
Akkor ismét jött egy összehasonlitas, és csak akkor tűnt fel a Kizoku tartalék tömítése a top cap-re szintén membrános, mint a tankon lévő.
A Bersi V2 azért is jó, mert a cseregumi a töltéshez nem membrános.
Ja amúgy az azért rossz, mert nem fér bele a cseppentője a flaskáimnak.
Igy aztán maradt a Trio, ami meg azért birizgálta a szürkeállományomat, mert 3 lépcsős a levegőbeömlője. ![]()
Szerintem a világ legszarabb feltöltő nyílása díját az ataman v3 kapja, legalább is tőlem biztos.
Minél több tankot ismerek meg, annál inkább szeretem a dvarwot, egy mozdulat leteker, betölt, boldogság.
Istvánom nagyon úgy fest kialakulóban van egy nagy-nagy szerelem!
És ki a szerencsés? ![]()