Na, ezekkel megint elleszek egy darabig, mire belakom őket.
Használd őket egyre növekvő elégedettséggel!!!
Jaja, már előre rettegek.
Ha eluralkodik a pánik, kötünk egy megegyezünk kinek-kinek hánymennyi jut a veszteségből üzletet…
Nagyon szépek. Használt őket örömmel megelégedéssel.
Használd őket egészséggel
Vennem kéne már nekem is egy ss rta-t azon gondolkoztam a képed láttán ,azután eszembe jutott hogy épp egy dwarvot szipákolok,de megfogadtam majd valamikor a franciáktól fogok,ha vásárlások utáni pontokból összejön
Én meg @Andras_Barton képeit nézve vettem ezeket, így megy ez körbe-körbe, ezen csak a vaperina uninstall segíthet.
Aztán ha öreg leszek és nem hordják szét a gyerekek a pénzem, akkor talán az eredeti kazánokat is megveszem, már ha bejön valamelyik. Mondjuk a dvarw és ataman már jól áll.
De szépek! Használd mindet nagy megelégedéssel és egészséggel.
Bandini fogd rám! Én kértem több bemutatót
Áhá, szóval te vagy az origó.
Köszi, úgy lesz.
Bevallom férfiasan, a kayfunt leszámítva a többit a kinézete miatt vettem meg
Mázli, hogy közben mindegyik jó tank is egyben.
Fogalmam sincs miről beszélsz. Én folyton a funkcionalitást tartom szem előtt.
Biztos voltam benne
Ne is mond… Ma jön a Trio.
Szerintem tudat alatt az a tank nem véletlenül halálozott el nálad.
Remélem be fog jönni, én is nézegettem annó, csak ugye a vége az lett, hogy na de mégis minek egy 100. tank. Engem nagyon emlékeztet a pioneerre, ezért gondolom talán az íze is hasonlóan jó lesz.
A 2ml tartott vissza. Aztán rájöttem, hogy (hülyeleány) a Kizoku is 2ml. Akkor ismét jött egy összehasonlitas, és csak akkor tűnt fel a Kizoku tartalék tömítése a top cap-re szintén membrános, mint a tankon lévő.
A Bersi V2 azért is jó, mert a cseregumi a töltéshez nem membrános.
Ja amúgy az azért rossz, mert nem fér bele a cseppentője a flaskáimnak.
Igy aztán maradt a Trio, ami meg azért birizgálta a szürkeállományomat, mert 3 lépcsős a levegőbeömlője.
Szerintem a világ legszarabb feltöltő nyílása díját az ataman v3 kapja, legalább is tőlem biztos.
Minél több tankot ismerek meg, annál inkább szeretem a dvarwot, egy mozdulat leteker, betölt, boldogság.
Istvánom nagyon úgy fest kialakulóban van egy nagy-nagy szerelem!
És ki a szerencsés?