Sziasztok.
Először is hatalmas köszönet @Szabolcs_Sebestyen - nek a közbenjárásáért. Neked köszönhetem, hogy van most egy Trio-m.
Először is le kell szögeznem, hogy egyenlőre csak haverkodunk. Lassan meglesz ez, de tuti elcsesztem, én azt már látom.
A tank doboza nem túlzó, a holmik rendre külön kis “Toolbox” feliratú dobozban. Látszik rajta, hogy ez egy különleges darab.
Tekertem bele 2.5-ös magra, 6 menet SS-t. A vattát tényleg nagyon el kell találni, ahogy itt @Szilvia_Jakab írta nemrégiben. Nem folyat ugyan, de jelenleg a gőzzel együtt olykor feljön a liquid is. De majd orvoslom.
Feltöltöttem liquiddel, de számomra rengeteget kell játszani a levegőzéssel, hogy jó legyen. Jelenleg így üzemel.
Az alsó kettő beömlő az alsó és oldalsó levegőzésez tartozik. Azok mindkettő a 0.9mm-en állnak jelenleg. Ahogy a lenti ábra is mutatja.
A felső levegőzés egy átverés. De hasznos árverés! Az ugyanis magát a drip tipet hűti, hogy folyamatosan hűvös gözöket kapjunk. Átverés, mert azt hittem “U” dizájnú, és nem, csak simán a drip tip felé távozik a levegő és annyi. Zseniális! A vicc az, hogy, ha elzárom a felsőt teljesen akkor sem lesz ízesebb, csak melegebb a gőz. Úgy néz ki kell nekünk az átverés.
Egyébként nagyon egyszerű megtekerni, a vattázásnál már figyelni kell, de nem annyira vészes. A felépítése sem atomfizika, nem áll túl sok alkatrészből, ami sok dolgot megkönnyít. Tölteni egyszerű, bár először kissé szorul a top cap.
Összességében annyit tudnék mondani, hogy abszolút szerethető… helyesbítek, megszerethető! De tény, hogy kell egy kis időt ráfordítani, hogy megfelelően be tudjuk lőni. De onnantól kezdve mindennapos társ lesz nálam is.
Köszöntem a figyelmet! Szép estét!