Sziasztok!
Miután tekercsbehelyezés/becsavarozás terén vért izzadok az Ares2-vel (a csavar hegyét kell a coilszálra rányomatolni, de úgy hogy pont eltaláld, na ez nekem nem megy) elhatároztam, hogy ezzel nem szenvedek tovább, mennie kell.
A másik tankom egy Berserker V2 na annak jó a deckje, tök egyszerű szerelni, viszont annak meg nagyon könnyen letekeredik a kupakja (direkt ilyen a konstrukció) utazós buszozós tanknak nem a legjobb… Szóval ezek miatt kellene vennem egy új MTL RTA-t, felső töltésű kell (Dwarval nem hülyéskednék az alsó töltés miatt), ami JÓ ÍZŰ is.
Sajnos ezt a Kayfun Lite-ot csak nagyonkülföldi oldalakról lehet rendelni, amikben nem nagyon bízom eleve ha nincs magyar nyelv a webshopon hanem úgy kell írni nekik levelet… ez nem az én műfajom.
Maradt a Maximum Smoke (eliquidonlineshop), és hát ott se túl nagy a választék, de két tank tetszik végülis Ares2 kiváltásra:
ZQ Vapor Trio MTL RTA 2ml Silver
Digiflavor Siren V4 MTL RTA 2ml SS
Ezeknél mennyire könnyen kezelhető, szerelhető a deck, ugye nem a csavar hegyével kell eltalálni a coilt?
Milyen az ízük?
Van-e valami más ajánlatotok ami best buy és beszerezhető?
Főleg sütis desszertes ízek mennek 70% VG alaplével, illetve olyan csipetdohányízű desszertek, mint a Grampa’s Cream (Journey), ahol dominál a desszert, a dohányíz csak fűszerez.
24mm diameter és SS szín előnyben van a 22-höz és a feketéhez képest de ha best buy akkor 22mm is jöhet.
A Modjaim GeekVape Aegis Legend 2-k. (Ugyanazok csak más színben)
15watton szoktam melegíteni 0,8 ohm körül általában NI80 clapton coillal.
Köszönöm szépen előre is a segítő véleményeket, ajánlásokat!