Sziasztok, van nekem egy voopoo Drag 3, a napokban azt kezdte el hogy bele szívok 1-2 és ki kapcsol magától de nem ír ki semmit, valakinek ötlet esetleg? Próbáltam más elemmel is de ugyan az a helyzet.
Szia, nálam is volt régen egy Voopoo készülék, ugyan ezt csinálta. Sőt volt kettő is, mindkettő ezt produkálta. Megoldást nem találtam rá sajna, elengedtem a kezüket.
Hát ez elég szomorú, egy éve van nálam, újonnan vettem, aztán egy hete ezt csinálta, próbáltam le frissíteni de semmi, kikapcsol és rém idegesítő.
Másnak is előjött ez a probléma, külföldi oldalakon utána olvastam.
Elég szomorú, lehet ma szét szedem aztán ki takarítom, ki tudja mi okozhatja, de ha gyárilag ilyen… Akkor inkább nem mondok semmit
Lehet megér egy próbát a szétszedése, hátha…
Kéri az újat… amúgy nekem sosem volt drag-om. Egyik havernem volt. Az övé is ugyanazt produkálta… ő is vett másikat.
Valszeg leves került a modba. Mert, gondolom, a 1 év alatt nem sokszor volt szét szedve, takarítás miatt…
Sajnos az összes Drag egy nagy kula műszakilag.
Egyszer sem volt szét szedve, de hát akkor is szomorú, nem pár ftos mód pedig, na de mindegy, majd veszünk másikat
Szomorú ennyi pénzért…
Igen, valamivel olcsóbb és elsőre vonzó cuccok ezek, jóval gyengébb elektronikával. Összességében nem spórolás.
Egyébként akkor milyet érdemes venni?
Szia!
Itt egy nagyszerű teszt Kingától,talán ez a mod lehet egy alternatíva.
Nem azt mondom, hogy majdnem bármit, de a népszerű modokról több szó esik a Vaperinán is.
Ha esetleg maradnál a Voopoo-nál, van egy tartalék Argus GT II-m . Talán 3 hónapos. Nem igen használom már, mivel rájöttem, hogy a single mod jobban fekszik, és abból is van 2db és ezek kiszolgálnak egyenlőre.
Még nem tudom igazából, lehet vissza fogok térni a single modhoz én is.
Ilyen készülékekre kettó év garancia,akkura fél év ha boltból vásároltad,persze ha megvan a számla
Már arra nem emlékszem honnan vettem, de utána nézek majd köszönöm szépen.
Eddig ahány webshopot néztem mindenhol csak 3 hónap garanciát vállalnak!?
Ez egy darab shop garanciája.
Az oldalon kapható termékekre 2 éves garancia érvényes.
Folyadékok esetében csak az (egyébként minden más termékre is érvényes) 3 napos cseregarancia vonatkozik abban az esetben, ha a flakon sérülten érkezik. Ha a terméket már felbontotta, nem érvényes sem a cseregarancia, sem az elállás.
Akkumulátorok esetében fél éves garancia érvényes.
Ha 3 hónap a gari,akkor már a fene megette