Eddig boldog voltam

Sziasztok,

életem egyik legjobb döntése volt, amikor roppant idegesítő és kellemetlen dohányos figurából egy csapásra e-cigis (már másként idegesítő, és legalább füstileg nem kellemetlen) alakká léptem… léptem elő.

Ennyi elég a mellébeszélésből. Ki vagyok akadva. Most. És még csak nem is arról fogok írni, hogy a legutóbbi 23:57-kor leadni szándékozott akciós rendelésemet csak valami fura érzék segedelmével tudtam VPN-en keresztül még épp időben intézni. A 80-as évek cocom (?) listáját már pont megúsztam. De ez mi?

Szóval, a szomorúságom. Tehát ilyen olyan megoldások után viszonylag hamar a külön tölthető akkumulátoros megoldás mellett köteleződtem el, no és az első Voopoo Drag pont itt került hozzám egyik társunktól. A másodikat rendeltem, mind a kettő megvan, ütöttebb kopottabb küllemmük ellenére, tulajdonképpen használhatók, bár az egyiket szikszalagozni kell, a másik meg fura változókorba lépett, de az én kezeim között ez belefér. Meg néha el is vesztem úton-útfélen, vagy otthon vagy bárhol.

Közben megtetszett egy szép napon - éppen lemondtam a meglévőkről - a H80s típus. Aztán akciós volt, rendeltem egyet, és egészen rajongani kezdtem érte (nem jellemző rám az ilyesmi). Hát aztán alig telt el a fél év, egy nap se kép se hang. Nem írom le, mit próbáltam vele, mit tapasztaltam, mit mutatott a műszer, mit írnak a fórumok. A szomorúság még messze. No, persze a doboza sem volt meg, mert naivan azt hittem, előbb vesztem el, vagy ejtem le annyiszor, hogy baja legyen,. minthogy tönkremenjen a garancia alatt.

November végén a Voopoo saját webshopjából rendeltem egy másikat. EU raktárból jött, a webshop szerint, ahol változatlanul ez aktív opció, esetemben visszaigazolt választás volt - a valóságban persze a csomagszámból már ránézésre kiderült, hogy ha karácsonyig ideér Kínából, még örülhetek is.
A Voopoo erre azt mondta, kicsicsípő, a kicadanince. Elnézést bárminemű máskultura cikiző áthallásért. De én még ennyire pökhendi, érzéketlen lerázó I’m sorry-t sehol nem kellet, hogy elviseljek. Ha nem írja, hogy az EU-ból jön, lehet , hogy körülnézek máshol.
Megjött, két hét után ugyanaz a halálok végzett vele.
A Januárom azzal telt, hogy számtalanszor kaptam sorry’t, és fel a fejjelt, de ahhoz képest, hogy a legelső alkalommal leírtam minden apró részletet, még mindig újra és újra kezdik, a biztos jó-e az aksi, és jól teszem-e be.
Erről külön küldtem videót, csak most a hosszú ünnep van.
Kompenzáció helyett, nekem küldjenek már egy cserét, komolyan feladom a legolcsóbb, leglassabb postával ezt, ha akarják, javítsák meg :slight_smile:

Szóval, amikor a videóra hetekkel később írta, hogy, hogy most nézte meg, és szerinte nincs feltöltve az akkumulátor, berágtam.

Rendeltem a Vaporesso-t, ugyanazt a kategóriát.
Megjött, és most lettem szomorú:

1. én még ilyen gagyi érzetű tárgyat nem fogtam a kezembe
  2. lehet, hogy nem vettem észre valami első használat előtt eltávolítandó szigetelő lapocskát, de az elmúlt pár órában még bekapcsolni sem sikerült

De még, ha olcsó húsnak lenne híg a leve, de ezért most kifizettem egy rendes EU kisker. árat, mert a bizonyos Voopoo Drag hangulatingadozásai erősen nyugdíjazandóvá teszik.De legalább működik. Sőt, milyen rég óta.

Nem tudom, mit várok itt, semmit, csak le kellett írnom, mert szomorú vagyok, és nem a pénz miatt.

Azt hittem, csak azon múlik, hogy vigyázok-e ezekre én, de úgy látszik, nincs is mire vigyázni.
Á, veszek egy dobot szivarkát.
(ez csak a hiszti része, bocsánat.)

13 kedvelés

Voopoo és Vaporesso kb ugyanaz a kategória belbecs szempontból…és a legdrágábbak között vannak ár/érték arányban.
Szerintem

6 kedvelés

Voopoo volt a kollégámnak, de szép lassan atomjaira hullott. Most egy vaporesso-t nyúz. Működik hibátlanul, de úgy néz ki szegény, mint aki túlélte a világháborút. Én Geekvape-et használok megelégedéssel. Másik kollégám is Geekvape AEGIST használ, 2 éve használtan vette. Az kap port, reket, koszt, esik-kel, és bírja.

7 kedvelés

Beépített akkus, porlasztós podmodok élettartama nem tart sokáig. Ha tetszik a porlasztós világ és nem akarsz építeni akkor a cserélhető akkus mod+510es tank a legjobb választás.

És a történetben nem számít, hogy Voopoo a gyártó. Az összes ilyen kivétel nélkül. :smile:

6 kedvelés

Voopoo shop - Rengetegszer rendeltem már tőlük, a tavalyi év vége felé már legtöbbször kínai raktárból küldtek dolgokat, az eu raktárban nem volt minden. Én is jeleztem nekik, hogy jó lenne ha frissítenék a raktárkészletet, hogy tudjam a rendelés leadása előtt, hogy hány nappal számoljak. Persze nem frissítették. 3 csomagom elveszett, amit kinából küldtek, de újra küldték, amikor jeleztem nekik. Ugye IOSS-el küldenek mindent, ami azt jelenti, hogy minden adót, vámot stb. ők rendezik, tehát amit fizetsz a rendeléskor, nincs más költség. Ennek ellenére kétszer megakadt a csomagom a vámeljáráson és csak úgy engedték tovább, ha fizettem, amit meg is tettem, hiszen nem kellett sokat fizetni. Természetesen ezt is jeleztem a Voopoo shop ügyfélszolgálatnak, és utalták a számlámra a vámeljárás okozta többletköltségeket. Volt kettő hibás termékem, ami kb. 1-2 hónap múlva romlott el, azokat is cserélték, azaz küldtek újat. Szóval volt sok bosszúság, de eddig mindig megoldották a problémám!

7 kedvelés

Igen, igen!! A voopoo az jó!! :grin: :joy: :rofl:

6 kedvelés

Szervusz @Allkar !

Nálam három darab voopoo feküdt ki nullára. Több nem fog, megtanultam a leckét… Szóval ez egy piszkos pénzlehúzás, bárki bármit mond. Az én pénzemnek bezzeg nem volt baja… Gondolom a Tiednek sem. :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth:

7 kedvelés

Nem állítom, hogy annyira nagyon jó a voopoo, de nem is annyira rossz. Kinek hogy! Olcsó árkategória, ha egy évet kibír, az már ajándék. :grin: Tavaly március óta vape-lek, hosszú távú tapasztalatom nincs egyik márkával sem! :rofl:

6 kedvelés

Szervusz Péter !

Van olyan modom ami 13 éve velem van és semmi , de tényleg semmi baja… Nem egy évre veszünk eszközt… :wink: :hugs:

10 kedvelés

Ja ,ja!! Azért ajándékoztam el 2 tábla Milkáért!! És tudom én jártam jobban!! :grin: :joy: :rofl:

7 kedvelés

Ha valaki emlékszik a kangertech márkára, az tudja nem mai gyermek már ő sem, talán már nem is létezik mint gyártó, de soha nem volt vele baj, és még a mai napig is tudja azt amit új korában, pedig még csak közép kategóriás eszköznek sem mondanám. Régen nem volt ilyen, hogy kidöglik a mod a tank alól… Pedig áramlott befele kínából a rengeteg klón már akkor is. Fast-tech és hasonló shopokból.

7 kedvelés

Első normális modom volt egy Subox mini C kit.
Létezik még a márka úgy tudom.

7 kedvelés

Mai napig meg van a teljes szett… :wink:

8 kedvelés

Én sajnos egy félresikerült csereüzletben elkótyavetyéltem az enyémet. :sob: :nerd_face:
Tanulópénz volt nekem.(a kék ódalon vót ez, még az elejében)

7 kedvelés

Megnéztem sajnos már nem rendelhető. :sweat:

7 kedvelés

Ritkán 1-1 darab felbukkan, de nagyon hamar le kell vadászni. :wink:
Remélem az én volt gépemet-RTA-mat addig szívja az illető amíg kiesik a tüdeje. :peace_symbol:

7 kedvelés

Miért, a Milka még hibátlan? :grin:

6 kedvelés

Legalább jóízű és jó helyre került!! :joy:

7 kedvelés

Néztem a polcokon - semmi :disappointed_relieved:
.
.
:joy::wink:

6 kedvelés

A tankhoz volt szerencsém anno, de nem nőttem fel hozzá. Halmizer, cartomizer, Bud, talán ezekkel próbálkoztam még.

5 kedvelés