Sziasztok,
életem egyik legjobb döntése volt, amikor roppant idegesítő és kellemetlen dohányos figurából egy csapásra e-cigis (már másként idegesítő, és legalább füstileg nem kellemetlen) alakká léptem… léptem elő.
Ennyi elég a mellébeszélésből. Ki vagyok akadva. Most. És még csak nem is arról fogok írni, hogy a legutóbbi 23:57-kor leadni szándékozott akciós rendelésemet csak valami fura érzék segedelmével tudtam VPN-en keresztül még épp időben intézni. A 80-as évek cocom (?) listáját már pont megúsztam. De ez mi?
Szóval, a szomorúságom. Tehát ilyen olyan megoldások után viszonylag hamar a külön tölthető akkumulátoros megoldás mellett köteleződtem el, no és az első Voopoo Drag pont itt került hozzám egyik társunktól. A másodikat rendeltem, mind a kettő megvan, ütöttebb kopottabb küllemmük ellenére, tulajdonképpen használhatók, bár az egyiket szikszalagozni kell, a másik meg fura változókorba lépett, de az én kezeim között ez belefér. Meg néha el is vesztem úton-útfélen, vagy otthon vagy bárhol.
Közben megtetszett egy szép napon - éppen lemondtam a meglévőkről - a H80s típus. Aztán akciós volt, rendeltem egyet, és egészen rajongani kezdtem érte (nem jellemző rám az ilyesmi). Hát aztán alig telt el a fél év, egy nap se kép se hang. Nem írom le, mit próbáltam vele, mit tapasztaltam, mit mutatott a műszer, mit írnak a fórumok. A szomorúság még messze. No, persze a doboza sem volt meg, mert naivan azt hittem, előbb vesztem el, vagy ejtem le annyiszor, hogy baja legyen,. minthogy tönkremenjen a garancia alatt.
November végén a Voopoo saját webshopjából rendeltem egy másikat. EU raktárból jött, a webshop szerint, ahol változatlanul ez aktív opció, esetemben visszaigazolt választás volt - a valóságban persze a csomagszámból már ránézésre kiderült, hogy ha karácsonyig ideér Kínából, még örülhetek is.
A Voopoo erre azt mondta, kicsicsípő, a kicadanince. Elnézést bárminemű máskultura cikiző áthallásért. De én még ennyire pökhendi, érzéketlen lerázó I’m sorry-t sehol nem kellet, hogy elviseljek. Ha nem írja, hogy az EU-ból jön, lehet , hogy körülnézek máshol.
Megjött, két hét után ugyanaz a halálok végzett vele.
A Januárom azzal telt, hogy számtalanszor kaptam sorry’t, és fel a fejjelt, de ahhoz képest, hogy a legelső alkalommal leírtam minden apró részletet, még mindig újra és újra kezdik, a biztos jó-e az aksi, és jól teszem-e be.
Erről külön küldtem videót, csak most a hosszú ünnep van.
Kompenzáció helyett, nekem küldjenek már egy cserét, komolyan feladom a legolcsóbb, leglassabb postával ezt, ha akarják, javítsák meg
Szóval, amikor a videóra hetekkel később írta, hogy, hogy most nézte meg, és szerinte nincs feltöltve az akkumulátor, berágtam.
Rendeltem a Vaporesso-t, ugyanazt a kategóriát.
Megjött, és most lettem szomorú:
- én még ilyen gagyi érzetű tárgyat nem fogtam a kezembe
- lehet, hogy nem vettem észre valami első használat előtt eltávolítandó szigetelő lapocskát, de az elmúlt pár órában még bekapcsolni sem sikerült
De még, ha olcsó húsnak lenne híg a leve, de ezért most kifizettem egy rendes EU kisker. árat, mert a bizonyos Voopoo Drag hangulatingadozásai erősen nyugdíjazandóvá teszik.De legalább működik. Sőt, milyen rég óta.
Nem tudom, mit várok itt, semmit, csak le kellett írnom, mert szomorú vagyok, és nem a pénz miatt.
Azt hittem, csak azon múlik, hogy vigyázok-e ezekre én, de úgy látszik, nincs is mire vigyázni.
Á, veszek egy dobot szivarkát.
(ez csak a hiszti része, bocsánat.)