Sziasztok! Pár hónapja kaptam egy Woopoo Argus XT kittet. Minden szép és minden jó, tetszett is, de kezd “köhécselni”. Nagyjából 3 hónap után, ha nincs használva kb. fél óráig, kikapcsol. Az 5 nyomásra bekapcsolható, de minden addigi beállítást elfelejt és SMART módban indul, a kazán ellenállásának megfelelő teljesítménnyel… El lehet kormányozni, a menüje működik, de minden indításnál végignyomkodni, eléggé macerás. Ugyanez a menet akkumulátorcserénél is. Van egy másik ilyen is a családban, annak is ugyenez a kehe. Ami érdekes, hogy a számlálóját sem lehet nullázni, bár látszólag 0000-t mutat, a következő indításnál folytatja, ahol abbahagyta. Most, nagyjából 60 000-en áll. Olvastam, a szoftvere frissíthető, de a valóságban ez nem sikerült. A szoft ugyan elindul, de nem látja az USB-n levő készüléket. Kellene valami okosság, ami nem a kuka művek, mert amúgy a szerkezet tetszik, használható, mert van hozzá a gyári tankon kívül egy építős tank is. Köszi.
Szia ! @TheSoftParade1968 társunk használ egy ilyet … Lehet tud segíteni…
Nekem csak annyi a kérdésem,hogy az akkumulátor -t a mod-ban vagy külső töltőben töltöd ?
Van külső töltőm, cserélem az aksikat. Talán egyszer kipróbáltam, még új korában. A kábel mérője szerint, 10-12 W-al töltött, az 3 A. ( 8A-es akkujaim vannak, elvileg elegendő, 30-35 W-ig. Az felett meg nemigen kell.
Szia Laci!
A helyzet az, hogy értetlenül állok a problémával szemben.
Nálam semmi ilyesmi nem fordult még elő. Volt már rajta az olcsó RTA-tól kezdve a High End-ig mindenféle. Ált. RBA-Smart- TC módban van használva. A számláló az működik rendesen, semmi gond vele. A frissítést még nem is próbáltam, mert nem éreztem szükségét. De mindig abban a módban kapcsol be amiben használtam előző alkalommal.
Első körben a saját kábelével próbálnám gépre dugni. (volt nálam GPS ami csak úgy volt hajlandó frissülni)
Ha nem kínai vásárlás akkor pedig gariztatnám, hátha cserélik egy újra.
Tudom nem nagy segítség, de nálam semmi baja.
Írj, ha van változás.(jó-rossz egyaránt)
Üdv.: Zolee
Szia! Köszi a választ. Kipróbáltam minden üzemmódot, talán a TC-t nem, meg a PNP RBA-t sem, mert 3 db egy Vinci 3-hoz van. Az is működik még. Ehhez meg van gyári 0,6 és 1 Ohm-os porlasztóm is, a hozzáadotton kívül és az tetszik benne, hogy fel tudja tornászni a feszültséget, ha éppen kell, mert a SMART módban már kevés az a 3,8-4 V, 0,6 Ohm felett. Építeni tudok 0,5 Ohm környékén és akkor elég a smart mód is. Ajándékba kaptam a cuccot, talán a Cigbest.com-ról lett rendeleve, de az gyaníthatóan Kínából jön, mert több, mint egy hónap volt, mire megjött. Egyébként több kábellel is kipróbáltam, mindegyikkel ugyanaz a helyzet. Még utánanézek, hogy a Woopoo-nál lehet e reklamálni, vagy van e valami support. Ha elfogy az ötlet, akkor így jártunk, mert a gyereknek is van és ugyanez a nyűgje. De köszi mégegyszer.
Ha gondolod az enyém eladó, csak már lezárult a hirdetés. Ha érdekel felrakom megint, vagy küldök priviben képet.
Köszi, de amíg használható, addig mennie kell. Van “tartalékban” egy batár 2 aksis Kbox, ugyan eléggé viseltes, vagy 8 éves, de működőképes (ezt is kaptam), duplatekercses építős tankkal, meg van 2 pod is, ha a fő cucc kimúlik… (Vinci3, E40)
Nos sikerült elérni a WooPoo “vevőszolgálatát”. Nyilván azon kívül, hogy sajnálják a dolgot, küldtek egy zwdf kiterjesztésű fájlt, hogy frissítsem. Annyit találtam róla, hogy a Woopoo frissítési adatainak kiterjesztése, de hogy mit lehet kezdeni vele, arról gőzöm sincs. Persze még az is benne volt a válaszban, hogy 90 nap gari van a modra, amivel nem sokra megyek, mert valamikor augusztus végén lett megrendelve és ha nincs meg a számla (ami, ha lenne is, kifutott már a 90 napból) Arról nem beszélve, hogy a gari érvényesítése is, nem az egyszerű (olcsó) mutatványok közé tartozik.