Nekem akkor is megy
Én a vaskosabb vattát meghengergetem az ujjaim között és bemegy. Nyálazni sem kell
Én a cotton clouds-ot félbe szedem és csak annyi megy a 2.5ös tekerésbe…MTL-hez és 22watt-os DL-hez is oké.
Nekem is azért ment ám át a Super Sorb a kettőfeles magon, mert el van csorbulva a csavarhúzó vége, így kicsit lazára kell hagynom a tekerést, hogy egyáltalán ki tudjam húzni a csavarhúzót. De amúgy meg 3as magon is tuti a Sorb.
Úgy hatolok be a 2.5 tekerésbe, hogy előtte megnyálazom. Az ujjbegyeimet. Mutató és hüvelyk, ez fontos.
Gyengéden belesimogatom a végébe, körkörös mozdulatokat írok le. Gyengéden, meg ne törjem a kialakult hegyes merev részt.
Lágyan összecsípem, sodorgatom, érzem, mikor a jó.
Amikor kihegyesedett, és kellően merev a vége, betolom finoman. Amikor bebújt, a hegyére koncentrálva, finoman húzkodom, sodorgatom, majd amikor már átbújt a kritikus részeken, tekerő mozdulatokkal húzom bele, majd amikor késznek érzem, visszatekerem, elernyesztem.
Kicsit még igazgatom, szimmetrizalom, nyesem, majd spriccelek rá valami finom liquidet.
Más vattáknál is működik
Pontosan így csinálom én is, csak előtte egy picikét vekonyitok rajta
jól be hatolsz akkor az a lényeg itt értjük mi
Megjegyezném, csak az új tekerés szoros, aztan egyre könnyebben megy bele. Én erkölcsileg nem cserélgetek ugyanolyan sűrűn, mint az aktus maga.
Ez mindenkinél így megy szerintem. Csak nem reklámozzuk, hogy benyálazzuk a végét.
Wait!Ti nem szárazon szoktátok?
Hmmm, szerintem ez azon kevés helyzetek egyike, amikor szárazon jó csak.
Az én technikám: megpödröm a végét ízomból, belecélzom a lyukba, ha nem megy át az eleje, pödröm, gyurom még, ha egy picit átlóg, akkor csípesszel átcibálom, amíg jön, ha már elég átjött, hogy két kézzel meg tudjam fogni, akkor pedig indul a kötélhúzás. Közben anyázok.
Pont ugyanígy
Csak a sorbot kell anyázni, akarom mondani nyálazni, mert az tömör. A Cotton Cloud’s szinte magától bemászik.
Most elképzeltem, ahogy a lábacskáival halad befelé, óvatosan megtapogatja a tekerés belsejét: Á, ez egy clapton - és húzódzkodik át rajta, mint egy cuki kis hernyó.
És akkor jössz egy ollóval és nyissz
Szadysta módon
És ugyanolyan jól teljesít mindkettő utána
Igen. És egyre hangosabban kuncogok, majd mindkét kezemet az égbe emelem, felnézek, és csak nevetek miközben vérben forognak a szemeim…
A Sorbra nem mondanám. De csak a fémdobozos ilyen. Egy idő után nem hoz ízt. A papírzacskós a fiúk szerint kiváló mint a dobozos az elején.
És villámlik is
Akkor összegezve: a cotton clouds sokkal jobb és könnyebb vele dugni is! Szerintem nincs több kérdés