Elsőre azt hittem szuper vagyok és szuperül sikerült bishop építése. Fél tank erejéig így is volt. Aztán elkezdtett a liquid minden szívásnál a drip tippen keresztül távozni… a számba. Ez 2.5 mag, brutál sok vattával, 1.0-ás levegőzők. Aztán cseréltem a vattát kevesebbre, ugyanez maradt a helyzet.
Második tekerés 2es mag 0.8-as levegőzőkkel viszonylag kevés vatta. Rotyogott mint valami leves és jött fel megint a liquid.
Újabb tekerés 2-es mag, viszonylag sok vatta, és 1.2-es levegőzők.
Most azt mondom, így tökéletes, remélem a második töltés után is ilyen marad
Szia Éva! Szerintem ha a tekerés irányába a vatta tetejét megvágod tökéletes lesz!
Kevesebb maradjon felül?
Mondjuk ez nagyon érdekes, én 2,5 re tekerek de én még ilyet nem tapasztaltam, akárhogy is vattáztam!
Látod, én az elronthatatlant is eltudom rontani szerintem a levegő lehetett kevés hozzá…
De azon vagyok, hogy a végére jó legyen!
Az a lényeg telibe cseppenjen rá a delej. Úgy egyenletesebben szállítja a levest!
Oké, így már kezdem érteni mire gondolsz köszönöm @Elek_Segits, kifogom próbálni!
Esküszöm arra gondoltam, hogy gyorsan szívod, ami lehet is, nem tudja elporlasztani, vagyis nincs ideje! De ez csak egy ötlet
Igen, lehet! És a kevesebb levegő miatt erősebben is szívtam
Akkor megvan a megoldás!
Lényegében a felső résszel azt kéne elérnek mint az oldalával. Azért szokták mondani hogy gérbe vágod azt szájé!
Na ezzel most megint jól össze zavartál
Rá kellett keresnem mit is jelent a gérbe vágás
Pont tegnap próbáltam ki először a ferdén vágást az Augvape Intake-ben. Eredmény: kb 5percenként dry hit…amit egy top cap ki-be csavarás orvosolt ideiglenesen mindig…ne kérdezzétek, halvány dunsztom sincs miért Ma meguntam, újravattáztam a szokott módon…azóta világbajnok, ahogy mindig. Legalább kipróbáltam a ferdén vágást is…úgysem hagyott volna nyugodni
Kedves ismerősöm kimondottan ezért vett egy trimmelő ollót. Én annyit nem játszok vele. Mikor a végét szintbe vágom vízszintesen elvágok a tekerésig mindkét irányból és ennyi!
Azért egy próbát teszek majd
Modjuk érdekes, de nekem soha nem volt ilyen gondom, és nem vágom gérbe, esetleg ha nagyon vastag a tetejéből lecsípek egy kicsit, szerintem @Peva71 nél a szívással lesz a gond, nincs idő porlasztani a levest mert felkapja a szívással!
Hát az szívás!
mert a “tekerős csajok” makacsok és határozottak
Ne az legyen már a vége, hogy szívni se tudok
Egyébként valószínűleg igazad van, túl erősen szívtam a kevés levegő miatt
Dehogy is, inkább nagyon is tudsz, ezek szerint!