ElsĹ‘re azt hittem szuper vagyok Ă©s szuperĂĽl sikerĂĽlt bishop Ă©pĂtĂ©se. FĂ©l tank erejĂ©ig Ăgy is volt. Aztán elkezdtett a liquid minden szĂvásnál a drip tippen keresztĂĽl távozni… a számba. Ez 2.5 mag, brutál sok vattával, 1.0-ás levegĹ‘zĹ‘k. Aztán cserĂ©ltem a vattát kevesebbre, ugyanez maradt a helyzet.
Második tekerés 2es mag 0.8-as levegőzőkkel viszonylag kevés vatta. Rotyogott mint valami leves és jött fel megint a liquid.
Újabb tekerés 2-es mag, viszonylag sok vatta, és 1.2-es levegőzők.
Most azt mondom, Ăgy tökĂ©letes, remĂ©lem a második töltĂ©s után is ilyen marad
Szia Éva! Szerintem ha a tekerés irányába a vatta tetejét megvágod tökéletes lesz!
Kevesebb maradjon felĂĽl?
Mondjuk ez nagyon érdekes, én 2,5 re tekerek de én még ilyet nem tapasztaltam, akárhogy is vattáztam!
Látod, én az elronthatatlant is eltudom rontani szerintem a levegő lehetett kevés hozzá…
De azon vagyok, hogy a végére jó legyen!
Az a lĂ©nyeg telibe cseppenjen rá a delej. Ăšgy egyenletesebben szállĂtja a levest!
OkĂ©, Ăgy már kezdem Ă©rteni mire gondolsz köszönöm @Elek_Segits, kifogom prĂłbálni!
EskĂĽszöm arra gondoltam, hogy gyorsan szĂvod, ami lehet is, nem tudja elporlasztani, vagyis nincs ideje! De ez csak egy ötlet
Igen, lehet! És a kevesebb levegĹ‘ miatt erĹ‘sebben is szĂvtam
Akkor megvan a megoldás!
Lényegében a felső résszel azt kéne elérnek mint az oldalával. Azért szokták mondani hogy gérbe vágod azt szájé!
Na ezzel most megint jól össze zavartál
Rá kellett keresnem mit is jelent a gérbe vágás
Pont tegnap próbáltam ki először a ferdén vágást az Augvape Intake-ben. Eredmény: kb 5percenként dry hit…amit egy top cap ki-be csavarás orvosolt ideiglenesen mindig…ne kérdezzétek, halvány dunsztom sincs miért Ma meguntam, újravattáztam a szokott módon…azóta világbajnok, ahogy mindig. Legalább kipróbáltam a ferdén vágást is…úgysem hagyott volna nyugodni
Kedves ismerĹ‘söm kimondottan ezĂ©rt vett egy trimmelĹ‘ ollĂłt. Én annyit nem játszok vele. Mikor a vĂ©gĂ©t szintbe vágom vĂzszintesen elvágok a tekerĂ©sig mindkĂ©t iránybĂłl Ă©s ennyi!
Azért egy próbát teszek majd
Modjuk Ă©rdekes, de nekem soha nem volt ilyen gondom, Ă©s nem vágom gĂ©rbe, esetleg ha nagyon vastag a tetejĂ©bĹ‘l lecsĂpek egy kicsit, szerintem @Peva71 nĂ©l a szĂvással lesz a gond, nincs idĹ‘ porlasztani a levest mert felkapja a szĂvással!
Hát az szĂvás!
mert a “tekerős csajok” makacsok és határozottak
Ne az legyen már a vĂ©ge, hogy szĂvni se tudok
EgyĂ©bkĂ©nt valĂłszĂnűleg igazad van, tĂşl erĹ‘sen szĂvtam a kevĂ©s levegĹ‘ miatt
Dehogy is, inkább nagyon is tudsz, ezek szerint!