Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy super sorb vattát 2,5 magon félbe szeditek vagy csak keveset szedtek le és úgy használjátok?
A sorb az 2.5 maghoz való
Szoval akkor nem szedtek le belőle?
miért szednék? ahoz gyártották biztos hogy a
super sorbot kérdezed?
annyit tegyél a tekerésbe, hogy még éppen ne szoruljon. (ne húzza el a tekerést ha megmozgatod)
Tudom nagyon jól de szedtek le belőle vagy nem kell?
Én sosem szedtem le belőle 2.5-ös maghoz.
Én mindig szedek le belőle egy kicsit, mert egyébként szanaszét cincálja a 28-as húzalt, szóval egy picit inkább lekapok a széléből, úgy könnyebb berakni. De ha a tank igényli a sok vattát, akkor meg csavarva be lehet húzni, közben meg körömmel meg kell tartani a húzalt. Egyébként is a behúzás során a vatta hajlamos feltorlodni és akkor még nehezebben megy a helyére, szóval ja, engem nem izgat mihez gyártották, nem kényelmes egy az egyben berakni, így nem is csinálom. Hátrányát még sosem tapasztaltam egyébként.
Köszönöm szépen,erre voltam kíváncsi.
Én is szedek le belőle. Hmmm, még én se vagyok annyira tapasztalt, hogy azt át tujam húzni a 2,5-es tekerésen… sose tudtam behúzni, “feltorlódott”, húzni kellett, körömmel visszatartani a tekercset, stb. Még én se láttam hátrányát, hogy kevés lett volna a vatta. Igaz, én 7 watton is tudok gőzölni, ott is van elég gőz, íz. Nem nagyon láttam hátrányát én sem
Ha jó húzós tekerést csinálsz akkor le kell belőle szedni . Én kemény húzós tekerést szeretem valaki lazábban készíti annak simán belemegy!
jah, ez a titok? Észrevettem, hogy ha “erősen, feszesen” tekerem, akkor még szinte alig tudom kihúhzni is a tekerősegédet vagy bármit. Visszadugni meg végképp nem ha már igazítottam a tekercsen… Szóval ha “lazásan” csinálom a tekerést, akkor könnyen átmegy rajta? Bocsánat, nem az én kérdésem, de engem is érdekel, hogy hogy lehet áthúzni vattát, amit elméletileg át lehetne, de nekem sose sikerül
Robi, mégis hogyan lehet nem feszesen tekerni? Mondjuk az én kézügyességem legendás.
Mondjuk én csak mostanában kezdtem kantárt használni, az nem olyan rúganyos, az talán nagyobb játékot ad, nem kell annyira megfeszíteni.
Így-így !Megnézném ki tudja az én kétésfeles tekerésembe telibe belehúzni.
Szerintem egy tekerés se feszes amibe a sorb belemegy.Az enyémbe mikor a a segedet visszateszem, hogy a csavart lehúzzam ,a segéd is csak körbeforgatva,lassan tolva megy át
Dettó és még blablablabla…
Így van ezek szerint mi így szeretjük valaki meg lazán. Én egy-egy karikával el játszom a következővel szintúgy. És ennek eredménye, hogy a tekerősegéd is alig jön ki vissza meg aztán teljesen esélytelen! A vatta szint úgy! Össze nem pödröm mert kiszárad így inkább lehúzok belőle és szájé!
Én szoktam leszedni belőle, nekem csak nehezen megy bele a 2,5es tekerésbe. Ha bele is tudom húzni, nagyon tömör
Akkor ezek szerint te is szoros tekerést készítesz!
Én is szedek le belőle mert hasonló szisztémával tekerek mint @Elek_Segits