sziasztok, ma reggel nekiálltam vattákat-huzalokat tesztelgetni (MTL)
Nálam a nyertes párosítás ez lett, intenzív íz és kellő mennyiségű gőz.
huzal: Coilology Ni80 MTL fused clapton 2*30/40GA 3m
70 ft./tekerés
A felső csak fals levegőt ad a drip tipre,hűvösebb lesz a levegő ,semmire se jó Eggyetlen egy liquidnel vettem eszre vele íz változást ,vagy a pinkman vagy a red astaire,de nem szoktam már gyumiseket szívni ,nem kiserleteztem azota,elzárva van nálam mindig.
@Vaperina_Kinga meg sem közelíti a Vapefly Cotton clouds-t(Kicsit megbántam,hogy rendeltem,mint ahogy a Titaniumot is megbántamde majd biztos jó lesz még 1x)
Szia @anon88785338
Csak érdeklődésképpen kérdezem,miben jobb a Vapefly vatta mint a Sorb?Mert pl a másik ami itt ajánlott Pro Cottont a Sorb ízben és használhatóságban átugorja a Rayonról már ne is beszéljük,amit igaz nehéz jól használni,de az meg nálam mindent is visz
Nem “szálkás” a Vapefly.Könnyű bánni vele.Nem lógnak ki a szálak.Nem tudom másképp fogalmazni.A Sorbból olyan,mintha centinként jönne le szál…bocsi,ha nem vagyok érthető.
Mindent értek csak valahogy az idő múlásával meg a sok sok vatta fajta próbállgatása és tesztelése után bőven arra a köv.-re jutottam,hogy sem a dolgozhatósága sem az esztétikája sem a puhasága vagy éppen sprődebbsége nem mérvadó egy vatta minőségének,ellenben az ízvisszaadása a hőtűrése a kokszosodásra hajlamossága a lészállítása már annál inkább,szval amit felsoroltál az nekem pont nem mérvadó ettől független mindenképpen ki akarom próbállni egy ideje az a vattát is (ezért is érdeklődtem)csak pont ott tartják ahonnan nem szoktam rendelni
Nincs saját promótált vattámcsak elmondtam nálam pl mik a szempontok egy vatta jó vagy nem jó minősítése mögött,egyébként a Sorb csak az eggyik általam kedvelt vatta a másik a Rayon na azt nagyon sok vaper nem igazán tudja kezelniAm is bírom a stílusod @Beatrix_Brlazsne_Notszval nincs sértődés feléd