Neked mi lett az eredménye ha túl tömör? Nekem is sikerült… de akkor vagy dryhit, vagy az ízzel volt baj, stb…
Én is szedtem le belőle mindig,mert én se tudtam áthúzni a 2,5-ös magon.
Dryhitem a múlt hétig nem volt, de ízre nme volt a legjobb. Meg hát elhúzza a tekerésem, ha mindet bele akarom szuszakolni
Ebben az esetben fordul elő , hogy vagy kiszárad vagy jobb vagy bal oldalon megég a vatta! Fura mellékíz tapasztalható!. Szóval ahogy Éva írja nem kell azt átszuszakolni!
Igen, észrevettem Akkor jobb nem átszuszakolni ha olyan a tekerés
Látom tetszik a szuszakolás szó
Végül is így is lehet nevezni!
Azt így kell nevezni, kérem szépen.
Én elhiszem!
Nálam még a gyömöszölés is szóba jöhet.
Istvánom te durvába nyomatod!
Ahol érem, kapja az ívet.
Csak nehogy áthúzzon!
Amúgy most megnyugtattatok!Tavaly mikor mindenki a sorb-ot ajánlotta itt,meg ez telibe átmegy ,stb…Volt két elhúzott tekerésem meg egy gyémántkeményre pödört ami átment (és persze dryhit).Na,én nem szóltam róla semmit itt csak csöndben téptem a vattát
Hát, aki mindent elhisz az internet népének.
Elsunnyogtál Atika!
Mig meg csak gyömöszölünk, meg szuszakolunk itt teljes homályban.
Olyan szárazra futottál eldobtad a botot is meg a halat is!
Egyébként én a cotton cloudssal is úgy vagyok, hogy van rajta egy kis nyomorék lyuk, ahol ki kéne jönnie, de már a második alkalommal vagy nem jött semmi vagy az egész doboz, azóta azt is kibontom, azt letépek belőle egy darabot, rohaggyá meg.
Akik csöndben vannak azok most két kézzel és satuval próbálnak olyat tekerni,ahol már le kell belőle szedni!