Sziasztok!
Miért van az hogy friss tekerés után nem szívja fel a liquidet a vatta, csak ha letekerem a kupakját a tanknak. Vákuum van benne valamiért? Mert utána elkezd buborékozni és van íze is.
Hali . Kezd azzal milyen tank és egy képet a tekerésről ha lehet .
Igen az nagy segítség
Addig csak az általános szöveget lehet mondani . Pl nincs megritkíva vagy ha lékontrolos a tank akkor lehet kicsire van zárva , tömör a mag ahoz , hogy levegőt engedjen vissza . Alsó lé ellátású felső levegőzésű , esetleg fordíva vagy alsó mindkettő
A tankban nagyobb a belső nyomás mint a külső de vatta tömör az fix .
Jaj az se mindegy milyen vatta kendó az be dagad .
Nem kötekedés @Pocc hidd el .
Amikor behuzod a vattát a tekeresbe akkor be szoktad nedvesiteni liqiddel?
Bocsánat a hülye kérdésért nem gondolom hogy ennyire kezdő lennél. Csak kérdezem.
Csak mégy egy kérdés .
Igen megáztatom rendesen
Igazából nen ez lenne az első tekerésem, mármint DLnél, de MTL-nél kisebb minden így még gyakorolnom kell. Csak ilyen velem még nem fordult elő konkrétan hogy le kell tekergetni a tetejét hogy felszívja a liquidet. Most megpróbáltam az aljánál a vattát eloszlatni egy kicsit hogy szét terüljön a deck aljában hátha jobb lesz
A kép alapján a ahová be van lógatva avatta ott tömör . Gondolom a lyukba nehéz volt betömni . Ott kell eltalálni mennyire ritkítod meg hosszában.
Igen sajnos elég nehéz betömködni, azzal is kelk gyakorolni, mert ha meg kevesebbet rakok bele akkor megfolyhat. Na de akkor biztos a vattázással lesz a baj valószínűleg, próbálok ügyeskedni köszi széoen a válaszokat.
Kapásból nem tudom melyik tank ez vv dersker talán . De ha mtl akkor egy icipict nagynak találom a tekerést benne .
Valami Berzerker mini
Vannak nálam tapasztalatabbak mtlbe az fix . Én gőz gyáros vagyok . Majd megidézünk valakit aki jobb .
@Robertino_daf jártas berserkerben ha jól emlékszem
A beszámolóból is kiderül , hogy nagyon kényes a vattázásra és a Liquid sürűségére ..
Szia! A tekerés is sok és a vatta is sok abba a tankba. Feljebb @Tyutyika linkelte a tesztemet, nézd meg ott milyen, úgy lesz jó.
Szia!
Ennél a tanknál nagyon el kell találni a vatta mennyiségét. Ha túl sok, akkor könnyen dry hit, azaz száraz slukk lesz. Ha túl kevés, akkor meg elkezd folyni a levegőző lyukakon a liquid. Ezt majd Neked kell kitapasztalnod. Néhány kép az enyémről, ami nem a mini, hanem a sima V2, de nagyjából ugyanaz a vattázási elv.
Nálam ebben az rta-ban a vapefly cotton clouds vatta vált be.
Ilyet is használok, de eddig a vapefly cipőfűzős jött be a legjobban.
Nekem a fenti meg a Bacon Prime .