Szia. Üdv köztünk. Ahogy Jani írja, ha csökken az íz intenzitása, akkor már lehet cserélni. A longfilleket sem árt szellőztetni, ugyanúgy mint a sima aromákkal való pacsmagolás után, attól függ mennyi az érési idő, illetve napi 3-4 alkalommal. Kivéve, ha nikotinmentes, akkor szükségtelen, nem termel gázokat a liquid.
Annyit csesztetni fölösleges…egyszer egy nap szellőzteted. Megrázni gyorsabb, az többször sem időrabló.
Ha nem szellőzteted, eleinte csípősebb maradhat az íze, a nic gázai miatt. Ez jobban érvényesül nyilván egy izmos 18 mg/ml alappal, mint egy 6-ossal. Nic sónál meg alig van, ott nem téma.
Az ízt egyéb módon nem befolyásolja.
De nyitva hagyhatod egész éjszakára is, egy kiadós összerázás után.
Az éjszakai szellőztetés is jó, én is szoktam. De van amikor jó 3 percig rázom, már opálosan fehér, aztán kinyitom, másnap reggel meg csak annyira teszem rá a kupakot, hogy ismét összerázzam. A napi több alkalom annyival jobb, hogy hamarabb kimennek a gázok. Akár 2 nap is elég, és lágy lesz. Az is igaz amit Zoli ír, erősebb niknél olyat rúg, hogy ihaj… Én már nem szellőztetem, csak 1.5mg-osat szívok.
Hát ezt azért már illik
Múltkor ráfutottam én is. Minden tök jó volt ízre, aztán egyszercsak a DL-ből annyi levegő jött, mintha MTL lenne, de szűk. Mondom valami bekerült a levegő útjába. Szétdszedem, oszt olyan koksz volt, hogy már nem bírt rendesen felmelegedi, hogy gőz legyen.