Sziasztok!
Ma fogyott el az előző BP mods vattám, és ma bontottam ki az új, szintén BP mods vattát. Mind a kettő 2.5mm.
Az Expromizer v1.4-embe teszem, de egyszerűen szét vet az ideg. Akármilyen tekeréssel (többfajta előre- és saját teker huzallal) akármilyen vattázással (több, kevesebb, ritkított, felborzolt, akármilyen. De tényleg) valami elképesztő idegesítő hangja van. Szívás után is még serceg egy kicsit, illetve szívás közben is rotyog. De nem a különböző coil adottságai miatt, azt felismerem.
Elképzelhető, hogy változott valami, vagy épp valami selejtes cuccot sikerült beszereznem? Hiába építem meg sokféleképp, vagy éppen úgy, ahogy az előző vattával csináltam (és óó… de jó is volt. Halk, finom, jó gőzzel. 10/10). Ez rotyog, és szívás után is. Hát, nemtudom. Serceg??? Próbáltam videóra venni, sajnos nem adja vissza.
Illetve liquid hiba sem lehet, mert ugyan azzal próbáltam.
Ma már vagy vagy 3-4 tekeréssel és darabonként szintén 3-4 vattázással egyszerűen nem akarja.
Elképzelhető, hogy a vatta tényleg valami selejtes lenne, vagy csak én rontok valamit nagyon-nagyon el? Minden választ, tippet, trükköt, okítást… mindent szívesen fogadok, mert nagyon idegesít. Szívni tudom, az íz jó, a nikotin megvan, a gőzzel sincs baj, legalább ezzel tudom kicsit nyugtatni magam. De ez a szörcsögős-sercegős szívás utáni hang, meg a szörcsögés ami közben van, ez valami szörnyű. Eddig olyan simán és halkan jött belőle, mint konkrétan valami manórúdból.