Sziasztok először is kellemes pihenést nektek! megint én háborgatom a lelki békéteket.
Van nekem 3 PG többletű longfillem(2 dohányos,1 barackteás) meg egy energiaitalos shortfillem.
A longfilleket felöntöttem 50/50-es 6-os alappal plusz adtam mindhez pluszba egy szabadbázisú nikotin boostert,a shortfillhez meg a hozzá ajánlott 2db 70/30-as nicsalt shotot.
Mindegyik finom ízre!
DE! A longfilleknek van egy kaparó érzése kilégzéskor mintha valami gyengébb vágott dohányt szívnék,gondoltam a dohány lötyik ilyenek nincs ezzel baj.
Aztán kóstoltam a barackot és még annál is megvan ez az érzet és itt vált furcsává az egész,de a shortfillnél nincs se a pici nicsaltoknál pedig ugyanabba a podfejbe öntöttem szóval ,visszamaradt íz" nem lehet.
Tehát szerintetek mi lehet a hiba? PG érzékenység? Booster hibája? Egyszerűen f@szparaszt vagyok? A dohányosaknál abszolút nem zavar,de a barackosat direkt azért vettem hogy az ilyen chillezős legyen.
Ha az 50/50-es nicsalt booster ,lágyabb" akkor majd a desszertes mellé olyat rakok be.
így legyen 5söm a lottón . Mennyit pihentek akkor úgy kérdem ? De a barackos azért karcos mert olyan a kivonatot eljárás maga az íznél . Ezért kerülöm és általában műbhatasa van mint a jeges teának.
Jaaa hogy úgy. Hétfőn lesznek egy hetesek. Tudom szégyen és gyalázat hogy én már is szívtam belőlük de ez van,nincs másik amit használhatnék.
És amugy konkrétan a ZAPP! Peach icetea-ról van szó,finom amugy csak nem számitottam ilyesmi galibára.
A dohányosnak legalább kellene az 1 hónap szerintem, a barackosnak sem árt picit több idő.
Ha figyelsz rá hogy szellőztesd is, ez a csípős érzet eltűnik
Persze,de hát jelenleg még nem tehetem meg hogy hetekig ülök egy-egy flaskán.
A szellőztetést olvastam valahol de azt hittem az csak az alaplére vonatkozik. Mármint arra amit külön-külön vesz meg az ember.
Az alaplé az pg-vg. Azt nem kell szellőztetni.
A nikotin nem alaplé
Ha szereted a dohányos és a desszert ízeket akkor sajna előre kell vásárolni legalább 1 hónappal.
Vagy keverőgép, de az se olcsó buli.
Pár hónap, rálelsz amit szeretsz, aztán úgyis kom9ly készleteid lesznek.
Arra gondoltam. Ha ugyis csak nézhetem kitudja meddig akkor mindegy ha itt helyben kutyulok össze mindent. Ha szar lesz akkor meg igy jártam… tanulópênz.