46 ml 100% VG
= 120 ml 32,5 PG - 67,5 VG / 8.33 mg/ml
Keverde: Beállítottam, hogy 30 PG / 70 VG szeretnék
Aroma: 20% ra jelöltem az elvileg 24 ml mint amennyi van a 120-as flaskában
48 ml 20mg/ml 30PG / 70 VG booster
36 ml 100% VG
12 ml 100% PG
= 120 ml 30 PG - 70 VG / 8 mg/ml
Na most én nem szoktam PG adagolni keveréskor hanem általában a longfill-t felöntöm VG - vel és a boostert olyan arányban rakom hogy jó legyen ilyen 25-75 vagy 20-80 körülire - DL vonal alatt.
Most ugye MTL lenne de ott is tartanám a 30/70 -et tehát inkább VG irányba.
Mind két keverés jó? Vagy a vegyítő nem erre a célra van és vakon kevertem eddig? Mert értékben kb ugyan az jön ki sűrűség és nikotin erősségileg is.
Plusz kérdés: Nikotin booster vagy Nikotin Shot? Melyik jobb ízben vagy hatásban? Shotot nem próbáltam még amiatt kérdezem érdemes-e próbálkozni vele És ott másképp kell-e adagolni a mennyíséget ha 20mg/ml - 10ml kiszerelésben veszem amiben elvileg ( 2% nikotin van )
Szia. Mindkettő pontos, csak a vegyitőbe nem %-os arányban kell megadni, hanem milliliterben, ezért lehet picit eltérő, de egyébként mindkettő pontos, csak egyik másképp számol mint a másik, de az eredmények jók.
Hát, most adtam le egy nagyobb rendelést… 30k… és ez 420ml lesz majd 4 longfill… ebből kb 8-10e volt a booster… ha ezt nézem jó drága…
csak nem vettem rá magam hogy megbízzak ebben a nikotinban és a floravitás PG , VG alapokban pedig sokat spórolnék az tuti fix plusz itt kb mindenki azt használ és ajánlj is. De bot vagyok… félek az újtól
A mostani keveréshez azt használom. De még csak most kezdtem el hogy külön külön adagolom az összetevőket. Régebben vettem kész 100ml alapot ami nikotinos volt, bumm bele 10ml aroma , kever , ráz aztán szív
Persze akkor nem tudtam hogy úgy egy fos és nem jó se az íze se az erőssége se semmi…
Ja és ha a szavidőn túl is spájzolnál akkor jobb a pg alapú nic. Az évekre előre vett nik-et én alufóliába tekerve tárolom a fagyasztóban…ez a max amit tehetünk érte.