Én most várom ezt az e-cigit, ezt rendeltem, előtte a joyetech exceed d19 est használtam, tartok tőle hogy nem tudom használni, vagyis hogy kell használni, írjatok valami biztatót!!! Icuska
Szia. Üdv közöttünk
Ha elmondod milyen típust rendeltél könnyebben tudunk segíteni, tanácsot adni.
Vaporesso GTX One 2000mAh
Nem lesz vele gond.
Én elkezdés előtt azért a tankot átmosnám, két előnye is van: megszabadulsz a gyártás csomagolás közben esetleg belekerült trutyitól, meg ismerkedsz is azzal hogy néz ki.
Porlasztó cserekor figyelj hogy rendesen a helyén legyen.
Minden porlasztó oldalára rá van írva egy watt tartomány amin belül érdemes használni.
Természetesen ha bármi problémád adódna itt leszünk
Köszönöm a gyors választ
Tamás üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. szept. 27., K 14:04):
Ma meg jött, de szomorú vagyok, mert csak szorcsog, nincs hozzá semmi leírás, látom a palást ban is a tömítés bele esett, szét szedni nem tudom, tiszta ideg vagyok, alig vártam hogy ki próbáljam!!! De csalódott vagyok
A tank-ról tudnál csinálni egy közelebbi képet?
Szét lehet tekerni alul és felül is. Lehet kicsit nehéz az elején, de próbáld,menni fog!
Nem tudom szét szedni a tankot, ki venni a palást bol, mondtam h nem értek semmihez!!! Csak annyit mint ökör a tangohoz
Mármint a Porlasztót nem tudod kivenni a tankból?
Igen, akár merre csavarok nem jön ki a palást bol a tank, vagy porlasztó, nem tudom mi a neve, de már a kép szerint is csináltam, de nem megy! Az akubol ki tudom csavarni, csak a többi nem megy, és az áram erősséget sem tudom hanyasra állítsam!
Megnézted a videót?
Az ajánlott Watt tartomány rá van írva a porlasztóra amit az aljába teszel be, vagy a porlasztó csomagolására. Arra már nem emlékszem a 0.8ast próbáld 13-tól léptetni felefelé amíg nem érzed jónak, az 1.2st pedig emlékeim szerint 11től kezdtem anno
A porlasztót körömmel megfogva tudod kihúzni
Köszönöm szépen
Éva üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. szept. 30., P 15:45):
Már szét tudtam szedni, de most még le zárt, hiába nyomom a gombot 5-ször, minden nagy feszültséget mutat, meg 3xcsillagot meg lakatot, tegnap óta nem boldogulok vele, úgy döntöttem, eladom, ez nekem bonyolult!!!
Egyébként dohányzol és ahelyett szeretnéd az ecigit?
Merre élsz?
A porlasztót visszatetted bele, mielőtt a modra tetted a tankot?
Azért fényképet rakhatnál ide nekünk a bekqpcsolt kijelzőről, szerintem ne add fel ilyen gyorsan, jó lesz az. Minden csak addig bonyolult, amíg meg nem ismeri az ember, abban meg mi segítünk.
gondolom Ócsa…
Jah tényleg, ott van a neve végén
Jól van na, a problémára figyeltem