Azt hiszem mi már csak tudjuk
Én még kicsi vagyok
Van mindig nalam egy kis dobozka. Benne vagy 20 darab tekeres amit elore mindig megcsinalok. Vatta, ollo, kis csipesz. Egy mini 2,5 - es coilozo. Vagyis minden.
Csak két mod két kazánnal+2 db 21700 akkuval,meg vagy 2-3 íz.
Ha “ csak” elugrok ide -oda akkor is
Kapok egy képeslapot és elugrok Hamburgerezni Tokajba itthonról
Meg fogsz nőni te is
uppsz, előretekert tekerést nem veszek, na de az is okos dolog, hogy magam tekerjem előre? not bad, not bad az könnyen elfér egy kis zacsiban és mégse előre gyártott na ilyet én is fogok csinálni
En mindig ezt csinalom. Tudom a taifun es kayfun tankjaim tekereseinek lab hosszat. Vasarnap mindig tekerek parat elore. Igy mindig van nalam vagy 20 db. A tekereseim mindig azonosak. 2,5 mag 28ga, 7 menet. 0,9-1,5 ohm. Huzal vagy kanhal A1 vagy Ni80. Ez vegyes.
Én is mindig egyformára tekerem. Ugyan miért ne rövidíhetném azzal, hogy előre tekerek akármennyit is, amikor több időm van Ezt én is tuti csinálni fogom
Munkába én is így hozom, dl-es barátoktól kunyiztam kis coilos dobozkát hozzá
Nekem is ilyen van.
Munkahelyre csak ezek.
Termèszetesen,előtte otthon,indulás előtt kipróbálom a szettet,hogy rendben működik-e.
Nos, megérkezett a szivacsos tartóm. Illetve tartóim Nem érte el a minimum rendelési összeget, így kettő lett belőle. Az egyiket holnap avatom fel Pont belefér a tatyóba visszintesen, amit hordok.
Na megrpóbálom, hogy csak egy teljesen kész szettet viszek az övemre rakható taróban A többi az új tokban tartaléknak. Mod, 3 előretekert és vattázott tank
Már csak arra kell rászoknom, hogy ne 4 ízt szívjak egy nap hanem pl napokig ugyanazt Erre másnak mi a véleménye, tapasztalata? Meg lehet szokni, hogy napokig ugyanaz az íz? Mi a joker ha mégse jönne be? Mondjuk én viszek most mentolos cuccot, az eléggé joker ha nem válik be egész napra, amit viszek készen
Ja és rajta vagyok az előre tekerésen is Készítem a második szivacsosba a túlélő készlet többi részét
Hasonló tatyóm van én állítva teszem be a 2db íilyen dobozt mögé a lapos flakonos leves befér 2db és 4db aksi kettesével egy-egy tartóban.
En csak naponta valtogatom a leveseket. Ma pl almas dohany volt egesznap. Most raktam le a mai kombot es vettem elo a holnapi szettet. Holnap mogyoros nap lesz.
Ma kayfun prime volt. A legnagyobb levegozesen. Holnap 5SE a legkisebben. Kb azonos tag mtl. Nem szeretem ha nagyon cuppanos, ahogy F.Tomi mondana. Erzem a fogaimat olyankor.