Igen…de szeretem a “szeánszát” (építést) is mellé, a gőz kifújását, a közepes th érzést
Hát furcsák vagyunk mi emberek.. ![]()
Az biztos.
Pár hétig szívtam sima alapot, nekem elég volt… Elfogyott az aromám és nem jutottam el odáig, hogy kinézzem milyeneket szeretnék rendelni. ![]()
Maximum a lerakás előszobájaként tudom elképzelni átmeneti időre 1-2 hónapig.
Sose mondd, hogy soha
10évig én sem gondoltam…bár az utolsó évben már megfordult bennem többször a kipróbálás gondolata
Szerintem sokat számit az íz persze szeretem a mókólást és az egyik nincs meg a másik nélkül egyenlőre számomra érthetettlen az íz nélküli használat..
Perdöntő lehet, hogy egy amúgy additív bevitel kit és mennyire stimulál. A feleségem kocabagós volt, elszívott egy-egy szálat a cigimből és ez neki elég volt. Mióta vépelek, május 1-én lesz a második évem, nincs itthon cigaretta. Most az egyik set-et sajátította ki magának (Pico iStick tc60W+Dvarw mtl fl 3,5ml, van ízlése!!!
) és csak alaplevet szív, aroma nélkül, két éve. Neki most is ennyi elegendő…
Nekem nagyon nem ízlik magában. Plusz a th egy része az ízből származik.
Ha már a “nem tudjuk, hogy mit szívunk konkrétan” a téma… most láttam a LPV e-mailt.
MI A JÓ ISTEN EZ MÁR???
![]()
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/tous-nos-kits-cigarette-electronique/12335-pack-paff-lpv.html
Nem akartam új topikot, azt sem tudom, hogy hova rakhatnám. MI EZ? MIII???
Poros vépkulacs szipuááá.
Csak dl verzió van? ![]()
Two Pebble values are available in the Paff Pack:
- 0.14 ohm: power ranging from 100 to 140 W depending on the strength of your suction;
- 0.60 ohm: powerful ranging from 20 to 35 W depending on the strength of your suction.
A nullahatos az kb bármi lehet ennél is, gondolom. Akármi is legyen ez. ![]()
De úristen. 140W a beépített akksijukból. Rendkívül bizalomgerjesztő koncepció. ![]()
Hát ez eszméletlen jó!
Egy palack amiben van egy lapka ami párologtat, ráadásul 10ezer mAh-s akksi van benne. Azt írja egy ilyen por 8000 slukkra elég. Vákuumkapcsolós. Forradalmi! Álcázzuk a vape-et proteinos shake-nek! Ez nagyon ott van!
Jah, még azt írja a leírás végén, hogy vizet nem tartalmaz. Kész, ez oltári! ![]()
(Felesleges flanc…
)
Én is arra jutottam, hogy gyakorlatilag adnak nekem ízesített nikotin port, amit elkeverek vízzel, aztán egy driptipes, vákuumkapcsolós párásító belém küldi az anyagot. ![]()
Hihetetlen. ![]()
A nav már vakarhatja a fejét, hogy fogja ezt minden mást kizáróan körül írni ![]()
akár egy áprilisi tréfa
Az a baj, hogy hihető, amennyi hülyeséget kitermeltek az elmúlt években. Én is abban reménykedek, hogy olyan, mint a tavalyi hagymás-tejfölös liquid poén.
kosárba rakni lusta voltam, hogy kiderüljön. ![]()
AAAAJ na csak piszkálta a csőröm. Szerencsére az. ![]()
Pedig megnéztem volna, ahogy egy tízezres akksit összepréselnek kupak méretűre. ![]()
Ez 1000 százalék April One Edition ![]()
![]()
![]()
Mentségemre szóljon, hogy 5 nap éjszaka után fogalmam sincs, hogy hanyadika van. ![]()
Covid után a 2. év április 1.-ét írjuk ma, gyermekem ![]()
Nav-on érdekes . Akkor lassan a víz is jövedéki adós lesz. ![]()
![]()
![]()