Igen…de szeretem a “szeánszát” (építést) is mellé, a gőz kifújását, a közepes th érzést
Hát furcsák vagyunk mi emberek…
Az biztos.
Pár hétig szívtam sima alapot, nekem elég volt… Elfogyott az aromám és nem jutottam el odáig, hogy kinézzem milyeneket szeretnék rendelni.
Maximum a lerakás előszobájaként tudom elképzelni átmeneti időre 1-2 hónapig.
Sose mondd, hogy soha 10évig én sem gondoltam…bár az utolsó évben már megfordult bennem többször a kipróbálás gondolata
Szerintem sokat számit az íz persze szeretem a mókólást és az egyik nincs meg a másik nélkül egyenlőre számomra érthetettlen az íz nélküli használat…
Perdöntő lehet, hogy egy amúgy additív bevitel kit és mennyire stimulál. A feleségem kocabagós volt, elszívott egy-egy szálat a cigimből és ez neki elég volt. Mióta vépelek, május 1-én lesz a második évem, nincs itthon cigaretta. Most az egyik set-et sajátította ki magának (Pico iStick tc60W+Dvarw mtl fl 3,5ml, van ízlése!!!) és csak alaplevet szív, aroma nélkül, két éve. Neki most is ennyi elegendő…
Nekem nagyon nem ízlik magában. Plusz a th egy része az ízből származik.
Ha már a “nem tudjuk, hogy mit szívunk konkrétan” a téma… most láttam a LPV e-mailt.
MI A JÓ ISTEN EZ MÁR???
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/tous-nos-kits-cigarette-electronique/12335-pack-paff-lpv.html
Nem akartam új topikot, azt sem tudom, hogy hova rakhatnám. MI EZ? MIII???
Poros vépkulacs szipuááá.
Csak dl verzió van?
Two Pebble values are available in the Paff Pack:
- 0.14 ohm: power ranging from 100 to 140 W depending on the strength of your suction;
- 0.60 ohm: powerful ranging from 20 to 35 W depending on the strength of your suction.
A nullahatos az kb bármi lehet ennél is, gondolom. Akármi is legyen ez.
De úristen. 140W a beépített akksijukból. Rendkívül bizalomgerjesztő koncepció.
Hát ez eszméletlen jó! Egy palack amiben van egy lapka ami párologtat, ráadásul 10ezer mAh-s akksi van benne. Azt írja egy ilyen por 8000 slukkra elég. Vákuumkapcsolós. Forradalmi! Álcázzuk a vape-et proteinos shake-nek! Ez nagyon ott van! Jah, még azt írja a leírás végén, hogy vizet nem tartalmaz. Kész, ez oltári!
(Felesleges flanc… )
Én is arra jutottam, hogy gyakorlatilag adnak nekem ízesített nikotin port, amit elkeverek vízzel, aztán egy driptipes, vákuumkapcsolós párásító belém küldi az anyagot.
Hihetetlen.
A nav már vakarhatja a fejét, hogy fogja ezt minden mást kizáróan körül írni
akár egy áprilisi tréfa
Az a baj, hogy hihető, amennyi hülyeséget kitermeltek az elmúlt években. Én is abban reménykedek, hogy olyan, mint a tavalyi hagymás-tejfölös liquid poén. kosárba rakni lusta voltam, hogy kiderüljön.
AAAAJ na csak piszkálta a csőröm. Szerencsére az.
Pedig megnéztem volna, ahogy egy tízezres akksit összepréselnek kupak méretűre.
Ez 1000 százalék April One Edition
Mentségemre szóljon, hogy 5 nap éjszaka után fogalmam sincs, hogy hanyadika van.
Covid után a 2. év április 1.-ét írjuk ma, gyermekem
Nav-on érdekes . Akkor lassan a víz is jövedéki adós lesz.