Itt most epp ezert adoztatjak. Nagy volt a kieses. Nemetorszagban azert szep nagy a Vaper kozosseg. Es ok nem vesznek cigarettat. Es ez bevetel kieses. Igy jott az adoztatas. Zajegy mindenen is. Meg mindig jobb, mintha tiltanak. Itt azert el 84 millio ember. Ez a hivatalos. De inkabb tobb.
Én úgy vagyok vele, hogy ami nincs az eliquid-ben az biztosan nem árthat …esetemben ez az aroma
Natur szivsz pg-vg- t?
70vg, 3mg nic
Mondjuk volt, hogy en is natur 70/30- at szivtam. Aroma nem volt benne.
Igen azt csinálja. Én is majd kipróbálom porlasztókímélés tesztre,de a semmit akkor se élvezet szívni. SZERINTEM. Bár jobban belegondolva azért iszom a minőségi vodkát is …
a nic benne van…nekem ez a lényeg és az RDL-nyi gőz + TH
Mentségemre szóljon én 10évet lenyomtam ám aromákkal, csak 2éve vagyok 98%ban aromamentes.
Ha jól emlékszem braziloknál már vagy 2 éve betiltották az ízesített liquideket mivel hogy káros az egészségre. Magát az ecigit mem. Én ennek a cikknek a hatására mindent csak max 5%-ban ízesítek.
Honnan veszed a minosegi vodkát? És milyet?
Azt hiszem sikerült megragadni a leg lényegesebb dolgot a témában.
A gúnyos hozzáállás sajnos nem teszi semmissé azt, hogy ha a forrás egy erősen megkérdőjelezhető tevékenységű, ám ebből meglehetősen jól megélő “orvos”. Sajnos számomra ez eléggé elhitelteleníti az egészet.
De mint írtam is, nem tartom egészségesnek a gőzölést, és helyeselnék komoly vizsgálatokat és minőségellenőrzést a termékeknél.
Az “egyetemi kutatólabor” pedig nem egy varázsszó, vagy adu-ász, mert mint írták is, ezek a kutatások sem feltétlenül pontosak és megbízhatóak.
De senki nem kényszerít a gőzölésre, ha nem tartod biztonságosnak, vagy használd aroma nélkül.
Kedves Éva utána olvastál mikor cigarettáztál hogy milyen következményekkel jár?
Vagy amikor áttértél az elektromos cigarettára az mennyivel károsabb amit elgőzölsz?
A shopok tulajai,alkalmazottai és ugye annak a családjai is és mondhatom mi is küzdünk hogy elfogadják hogy mi az egészségesebb módon tértünk át.
Nem beszélek a nikorett tapasz,rágó vagy olyan termékekről amit gyógyszertárban lehet vásárolni.
Abban mi van ? az legális ugye ?
Szerintem bevizsgált termékeket árulnak a shopok náluk meg lehet találni a megfelelőségi nyilatkozatokat.
Most ezt nem nagyon értem, hogy mi bajod velem. Nem bántottam a shopokat, amelyek idehaza nem árulhatnak utántöltőt, és ahogy most kinéz, lassan aromát sem. De nincs egységes szabályozás, nálunk pláne nincs, mert tiltva van az e-cigi. Tehát mindenféle forrásból származó liquideket, aromákat használunk, gyakran még azt sem tudjuk ellenőrizni, hogy pl. annyi nic van-e a folyadékban, amennyi rà van írva, vagy amilyennek vettük. Jobb lenne legálisan vásárolni ellenőrzött, megbízható minőséget vásárolni, mint ilyen felemás helyzetben lenni.
A gyógyszertári cuccoknak gyógyszerként elég komoly vizsgálatokon kell megfelelniük, így ezek pont rossz példák, és hát tudjuk, hogy a gyógyszeripar is nagyhatalom.
Semmi bajom senkivel,csak próbáltam rávilágítani arra ami németben van manapság.
Gondolom te sem fizetnél 200 eurót egy liter alapléért .
Nem rendelek nikotinnal bekevert alapot ezért
A gyógyszeripart meg hagyjuk mert ha pl.megszokod a napi vérnyomáscsökkentődet már nem használ,és írnak fel újabbat ami hű de jó lesz egy darabig megint és ugyanaz a mókuskerék míg fizetni tudsz nekik.( ezért se szeretem az orvosokat )
Legálisan működnek itthon shopok nekik valamiért csak megadták a működési engedélyt aromákra,ezért nem lehet kapni készülékeket itthon mert azt már elvették tőlük így marad az aroma amit most akar valaki megkaparintani kicsiny hazánkban.
Önmagam cáfolatának szántam,Azt feltételeztem,ha nincs aromásitott iz,akkor nem lehet nagy élvezet a vape. De mindegy is …
Beteg voltam az elmúlt hetekben. Nem sokat éreztem az ízekbők, de azért, hogy a nikotin meglegyen sima alapot szívtam. Meg lehet szokni, mert a nikotint azért be kell vinni, de élvezni így nem nagyon lehet. Snassz az egész.
Én meg az ízektől csömörlöttem meg 10év alatt…kevés volt a végén amit akár egy napig is kibírtam volna. A 70vg enyhén édeskés natúr íze pont megfelel. Az analógnál sem vizsgáltam az ízt csak a megfelelő th-t. Nyári melegben lehet 95vg-re váltok…az még jobb “ízű”
Mílyen rta-kat használsz?
És akkor így mi az értelme,hogy vapelsz? Nic bevitel?