Tehát csinált egy videót a dohánylobbi hazugságairól, majd a végen felsorolta a dohánylobbi hazugságait.
Pont most találtam egy reddit bejegyzést, 5 év ecigi után a csávó elment tüdőszűrésre, azt mondta a doki a tüdeje tökéletesen tiszta, egészséges. Persze nem minta…
Nekem pont az tűnt fel, hogy a dohánybiznisz 7 fő cégből áll ugye szerintük.
És ha ők hazudnak akkor az ecigilobbi is
De hány ecigi mogul lehet a világon? Aki van akkora hogy hamisítsa a kutatásokat?
Oks, láttam már tök egészséges piást aki 90 évesen végelgyengülésben ment el.
Amúgy az én véleményem szerint nem egészséges az ecigi. Tutkó nem jó sem az aroma sem a liquid tüdőbe kerülése. De inkább ez mint az analóg.
A levego sem egeszseges sajnos. Azert szerintem a vape meg mindig jobb alternativa az analognal. Vaperkent en is azt mondom aki nem a nikotin bevitel miatt hasznalja az engedje el ezt is.
Ezért lenne jó, ha tiltás helyett inkább valós vizsgálatok lennének.
Igen és valós szabályok.
Erről annyi a véleményem hogy szerintem egészségesebb az E mint 1órás séta a belvárosban délben
Anyukám amúgy 10%al jobb értékeket produkált a fújkálós vizsgálaton 1 hónap ecigivel mint elötte az analóggal.
Copd-s.
Ha te tudnád miket raknak bele a virslibe, eskü, hogy soha többé nem ennél húst…
Az sok embernek piszkálná a csőrét, hidd el…
Tudom basszus, csak nem érdekel
A legnagyobb bajt az ízesítések, aromák okozhatják. A pg, vg, nic önmagában a legkisebb gond.
Akkor engem a karamell lerakódás fog sírba vinni
Dettó…a kar, a mell…meg a citromok.
…na de ha egyszer olyan jóóó…
Ez megint úgy jött ki mint a múltkor az a “bukta”…
Dettó, egy igazi margarinos párizsis, trappistás szendvics tv paprikával, ez van, '79-es gang vagyok.
84, de csóró család, még a sajt is nagy szám volt
Nem zavar hogy miből van csak ehető legyen