Sziasztok új vagyok és viszonylag kezdő e cigis és azt szeretném kérdezni hogy van egy drag 2 refres edition gépem és egy smok tfv mini v2 tankal váltani szeretnék valami féle coilosra érdemes lenne?
És milyen tankot érdemes így kezdőnek venni
Igen
És akkor milyen tipusuakat ajánlotok?
Énis arra gondoltam a zeusra csak attól fèltem nemlesz jó
Szia @Szabo_Peter , Üdv a Vaperinán!
A Zeus X (vagy méginkább ZX), szerintem eléggé jó íz visszaadású RTA. Amiket szerintem még érdemes lehet megnézni:
- Kylin Mini v2
-Artemis RDTA
Jelenleg az összes elérhető még a piacon, és árban sem eget rengetőek.
Megjöttem.
Okés köszönöm megnézem amiket mondtatok
Akár a nyuszik is játszhatnak, azok nekem túl levegősek voltak. Ízre azok is jók, de szerintem inkább csak dual tekerésben. A ZX viszont szerintem singleben is nagyon jó.
Szia! Ha single akkor az augvape intake rta igen ízes és nem nagyon levegős. Ha több kell akkor supreme v3 ami 4 az egyben ahogyan azt az előttem szóló is kifejtette
Szia!
Üdv közöttünk és persze üdv a LEGO világban, ha már építésre adod a fejed Te is! Amihez csak gratulálni lehet!
A többiek már sok-sok tippet adtak, amelyekkel csak egyetérteni lehet, én még két ötletet dobnék be:
Dovpo Blotto és Vandy Vape Revolver. Ugyan nem felső levegőzésűek de nekem bejöttek! Elvakult és elvadult MTL rajongóként adtam a fejem DL-ezésre, és ezek a tankok eléggé megfogtak. Az utóbbival rendelkezem is, igazi kis aranyos szörnyeteg nagyon jó állítási lehetőségekkel, a Blotto pedig a szívem csücske lett egy egész estés próba során.
Nem lesz egyszerű a döntés, de rosszul tuti nem fogsz választani!
Az a baj már nemtudok választani mert egy az jolnézki mind, kettő meg ezekszerint mind jó
Vegyél egyet (vagy sokat) és fogd rá a nyuszira! Mellélőni lehetetlen gyakorlatilag.
És ezeket az aliexpressről érdemes megvenni?
Megelőztél… Plusz egy: a tank mellé érdemes bekalkulálni és beszerezni az építéshez szükséges cuccokat, huzal, vatta, tekerősegéd (ha van megfelelő méretű csavarhúzó, fúrószár, akkor tökély).
Én jobban szeretem a Fasttechet, és a Sourcemore-t, de a itt többen Aliról is rendelnek. Én onnan nem nagyon.
Akár onnan is, egyre azért érdemes figyelni, a termék eredeti legyen, ezt jelölni szokták a leírásban, megnevezésben.
A Zoli által említett üzleteken kívül az Everzon, a 3FVape és a 2FDeal is használható, a közelben pedig a Vaporism.cz (Csehország), náluk emailben tudsz rendelni, belinkeled a shopból a kiválasztott terméket, pár szó angolul és kész.
Illetve ugyan szentségtörés de ez is egy ötlet: választhatod az az utat is, hogy PnP tank és hozzá egy kellemes kis építhető RBA szett. Így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad és komplett Voopoo szetted lesz. Az építés ugyan miniatűr méretben történik, de nagyon elrontani nem lehet, és a méretek miatt mindenből keveset igényel. Kezdésnek ez sem rossz!
Kéretik nem deresre húzni a tippért!
Köszönöm mindenkinek a választ