Nos akkor a lényegre is térek, szeretnék vásárolni egy tankot amit leginkább dl felhasználásra szeretnék építgetni, és mivel ez lenne leginkább az első “szárny” bontogatásom ebben az irányban, a segítségetek szeretném kérni. Végig olvastam már jó pár bejegyzést is de végül nem jutottam dűlőre. Tudnátok olyan tankot ajánlani ami kezdő mókolásnak megtenné? Előre is köszönöm a segítséget!
Én biztos nem dual tankkal kezdeném az rta-s pályafutást Valami egyszerűbb single DLrta-t kéne ajánlani, de én csak az Intake-et ismerem…az jó is, de nincs sok boltban, talán még liquidhall-ban akad.
Személyes véleményem alapján inkább kezdenék single építéssel, mivel könnyebb is vele bánni másrészt nem kell kettesével dobálni a kukába mindent, kettesével vattázni stb, ha meg egy tekerést tennék egy akkora térbe ízvesztéssel járna. Volt régebben egy brunci mtl-em amin túl kellett adjak. Próbáltam drag x-be pnp rba fejet az viszont nagyon picike volt kezdetnek. Ezért maradnék egy egyszerű, szimpla, nem 19k-ért single építésben.
Semmi nem folyik meg, ha jól építed, cserébe később 100 taknból 95 jó lesz neked. Így meg vadászhatod később a felső levegőzést, ami kb 0 kínálattal lehet kapni. De persze kinek mi.
De ha még kapható és 100ból 100x folyásmentes? Persze nem elvárás ezt venni, de a tapasztalatom az, hogy érdemes. Biztos a Thunderhead Creation Tauren is jó tank ha ajánlod…viszont azzal nincs tapasztalatom. Mások pedig mást ajánlanak, hogy még nehezebb legyen a választása
Ééértem. Ergo majdnem ugyanott van az ember hogyha rosszul csinálja vagy ha nem figyel pl arra hogy fejjel lefelé legyen a mod. Igazából én gyakorolni szeretnék egy olyan tankon ami egyszerűbb jószág mint társai, de akkor ha már veszek akkor olyat amit tapasztaltabbak ajánlanak.