Utóérzés :D

megprobaljam legkozellebb 30/70 es alaplevel?

1 kedvelés

Nem rossz az csak legközelebb eggyel kevesebb boostert tegyél bele ha ez erős neked.

4 kedvelés

meg annyi hogy hozzateszem ez is azt az erzest valtja ki

1 kedvelés

ugy lesz ha javultast fogok erezni igy hogy tettem bele pluszba alaplevet

6 kedvelés

Ott a cimkén a 12 :smiling_face:ez is sok lehet neked.

4 kedvelés

Hát en már nemtudom mi tevo legyek már 25 milivel noveltem az alaplevet igy mar 95ml alaple/30 ml booster(20 mg)/ 10 ml aroma és még mindig megvan az a maro erzes
Keverjek be csak alaplevet aromaval aztan ha ugy is szar nekem valasszak más márkát vagy mas alaplevet?

először teszteld csak az alaplevet…ha az oké akkor aromával…ha az is oké akkor másik vattával, aztán más tekeréssel…ha porlasztós akkor egy új dobozból lecserélve. Ez ilyen sajna, ki kell sakkozni.

5 kedvelés

alaplen nem ereztem problemat masik aromanal meg erztem de mar nem annyira
(revolut az osszes aromam)
egyik jobb masik rosszabb volt
hozza teszem ez a vanilia nagyon rosz izre

3 kedvelés

most van 600 ml ekeberve legszivesebben kiontenem aztan kezdenem ujra mas alaplevel mas mindennel
csak hát mi lesz megfelelo ami selymes de megis erzed hogy van valami csak nincs az a maro erzes Faszom… :joy::joy:

5 kedvelés

Még csak most kezdted el :joy:
Kevergess CSAK 10 ml-ket más-más ízzel,erősséggel​:wink:
Utána el tudod dönteni mi a jó neked.
De előbb kérdezz inkább :wink:

5 kedvelés

tudom csak na sikerult azt a fos cigit letennem ennek hála aztan felhuz kicsit :sweat_smile:
zsebbe nyulos lesz mire meglesznek az igazik :joy:
Aztan meg az se kizart a soher egemnek hogy csak bebeszelem hogy az alaple okes :joy::joy::joy:
nehezen viselem ha valamit csinalok es szar :sweat_smile:

4 kedvelés

Sose lesz meg az igazi.:rofl: Van jó meg nagyon jó és amikor úgyérzed,hogy megvan akkor rájösz,hogy még ezt is kiprobálom meg azt is. Nincs ezzel baj.:grin:

10 kedvelés

Na szegje a kedved semmi, mert jó úton jársz! Ha ez megnyugtat, álítólag azt hallottam, hogy sokaknak rögös az indulás, de bisztosan ez az a hely, ahol a legtöbb támogatást kaphatod a témában.

Az ittlakók meggyöződése és segíteniakarása lendített át sokunkat is az elején, nem egy-egy mélypontomon. (Egy ismerősömtől hallottam. :wink:)

9 kedvelés

Igaza van Samunak.
Amíg csak az első adag a lefolyó addig nincs nagy baj :sweat_smile:
Évek alatt repcsizett kukába kazán, vatta, lefolyósodott pár 100ml bekevert liquid, volt furi nikotin.
Aztán szépen alakul hogy mit veszel, keversz, és legfőképp mennyit.

10 kedvelés

csapo 2 :joy:

7 kedvelés

Várom a beszámolót.:smiley:

2 kedvelés

penteken leghamarabb :grin:

3 kedvelés

mÁrcsak azt nem tudom hogy fogom tesztelni az osszeset egyszerre :sweat_smile: most mindhez kulon porlasztot kéne valtani?

3 kedvelés

Ezért is jó egy rta :grinning:

6 kedvelés

Például egy Brünhilde, amit dripperként is használhatsz :metal:
…na mindjárt kapom a fikacunamit a többiektől hogy az egy fos rta:rofl:

7 kedvelés