Sziasztok!
Két hete kezdtem szívni e cigarettát.
Egyenlőre átszokás fázisban vagyok, 4-5 szál cigarettát elszívok mellé. 20mg/ml ízesített nikotin sót használok, óránként 10-15 slukk.
Pár napja elkezdett fájni a torkom és a szájpadlásom.
Néha égető bizsergő érzés mintha megégettem volna, néha konkrét fájdalom. Ha pár órát nem szívom az e cigarettát akkor mérséklődik, reggelre szinte teljesen elmúlik.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez egyfajta “átszokás” sokk ami természetes vagy a gőz égeti meg esetleg pg allergia?
Niksó/cigi kombó szerintem simán okozhat ilyet. Próbálj meg csak niksót. Ha fokozódik, akkor egyértelmű… Amúgy - szerintem - a niksó jobban odatesz a toroknak. Főleg ha hűsítős. De mindenképpen érdemes az allergiás részét vizsgálnod (fentebb javasolták, de akár komolyabb vizsgálat révén is).
szia! Milyen ízesítést használsz? ilyen fajta / hasonló fájdalmat a hűsítős liquid-nál éreztem csak nem a szájpadlásomban hanem mint amikor agyfagyása van valakinek
én is, 20++ szál simán elment a toltott cigiből, majd később a heetsből is. Lassan 1 éve DL, most akarok valami építhetőre váltani csak nem tudom, hol kérdezzek rá? a kérdések tabon vagy társalgóban?
Én is elég erősen cigiztem, mégis elég volt a 7.5 mg MTL-be a leszokáshoz…mondjuk nem niksó volt azt amúgy is könnyű túltolni ha jól tudom.
1 cimborám meg 12 mg-ost tol…de a 20 az szvsz nagyon sok…
én támogatom mtl-hez a 20mg-ot, de nem a niksóból…ha soknak bizonyul inkább legyen legközelebb kevesebb mint egy gyenge miatt negatív első benyomás a vape világában. Erős dohányosnak legyen csak bőven th elsőre…szerintem.