Kayfun is remek, Taifun is remek.
Ha picit bíztatod @Paska -t, biztosan ír róla egy élménybeszámolót…
Sajnos a Skyline-ról sem nyilatkozott érdemben. Csak bezsákolta a kukába.
Még annó 18’-ból. Kivéve a pioneer, azt nemtudom hogy sikerült összehoznom

Nemtudom már ennek mi volt a neve, valamilyen kangertech, még ezzel kezdtem, ez birta nálam a legjobban, meg az odin dna 75+hellvape destiny kombó. Azokat visszasírom a dl-es időkből
Tééényleg…Az volt számomra talán a tavalyi év legmeghökkentőbb tette itt a n
…mármint a méregből spontán kukázása
Ugyan, csak furcsálltam az egészet. A nem veszem ki a kukából-t nem értettem csak,az előzményeket igen. Mármint a problémát, az RTA-val.
Van pár tank amin én is áthajtanék előre és tolatva is úthengerrel , de Skyline pont nem az.
Honnan rendelnéd?
Ez a régi. Lite Plus-t nézd meg.
Áhh , az a nosztalgia
Hogy én mennyit gondolkodtam rajta, szemezgettem vele hónapokig… aztán mégse vettem… szerintem ebből a traumából ered a (néha már kóros) vágyódásom valami jó SBS után
Tudod szerintem a hiba ott van, hogy itt kiejtem a számon, hogy nem a kedvenc és meg sem kérdezik miért, csak rávágják felhasználói félrecsúszás!! Holott semmi bajom a felhasználásával csak nem tetszik!! Ennyi!! Skyline-ről meg leírtam, hogy az alatt a fél nap még használtam ízzel nem volt semmi baj, nekem nem jött be az össze szerelési módja!! Azért mert én akkor kifogtam egy olyan clont ami folyt ( Szerintem nem én híbámból) ha tetszet volna vettem volnaegy másíkat!! Ennyi!!
Szia!! Gondolhatod ha a Dvarw színtre emelem ,mi a véleményem róla!! Nagyon szeretem, Könnyű megépíteni, kiváló ízvisszaadás, dohányos aromát nagyon hozza!! Az mtl pro frissítést még várom!!
Sikerült megfejtenünk @John kollégával,hogy mi lehetett a probléma,ezzel az újabb kiadású klónnal.Az övé is folyt.Kiderült,hogy egy O ring,nem volt feltéve.Valószínüleg a gyártásnál elfelejtették felrakni,ezért utólag rakták be a pótalkatrészes zacsiba.Nem is fekete volt mint a többi,hanem átlátszó.
Sem megbántani, sem kritizálni nem akartalak, lehet én értetlenkedem el a dolgot.
A Skyline clone nekem is folyt néha, ha figyelmetlen voltam szerelésnél. Azt nem értettem, értettük anno, hogy miért nem veszed ki a kukából, holott ezt sokunk simán megtette volna. De sebaj.
A Taifun vonal pedig ha nem tetszik, megértem, nem egyformák az emberek.
Ugyanakkor, én addig próbálkozom a dolgokkal amíg már tényleg végképp nem mennek. Pl. a Dwarv olyan nekem, mint Neked a Taifun. Nem a külalakkal van baj, csak nem az én stílusom.
Remélem nincsen harag!?
Ahogy Tibornak leírtam, nálam is folyt néha, ha “bénáztam”, figyelmetlen voltam. Lehet még @Ispy tudna nyilatkozni róla, ha olvassa majdan ezt.(Skyline-ról beszélünk ugye?)
Én ajándékba kaptam egy használt Taifun Gt klónt bő 3 éve, használt volt. Nem tudtam soha megtekerni jól, az állítható részek kivitele nagyon nem tetszett, mellette enyhén folyt…1 hét küzdés után visszaadtam inkább de akkor se tetszett volna, ha hibátlan. Tényleg nem vagyunk egyformák.
A Dvarw-ot se sztárolom, de egy jó közepes mindenes, és robusztus, és könnyű megépíteni, ez tény