Új mtl tankot keresek danira

Kayfun is remek, Taifun is remek. :saluting_face:

6 kedvelés

Ha picit bíztatod @Paska -t, biztosan ír róla egy élménybeszámolót… :grin:

7 kedvelés

Sajnos a Skyline-ról sem nyilatkozott érdemben. :grimacing: Csak bezsákolta a kukába. :sob:

6 kedvelés

Még annó 18’-ból. Kivéve a pioneer, azt nemtudom hogy sikerült összehoznom​:sweat_smile::joy:
Nemtudom már ennek mi volt a neve, valamilyen kangertech, még ezzel kezdtem, ez birta nálam a legjobban, meg az odin dna 75+hellvape destiny kombó. Azokat visszasírom a dl-es időkből

6 kedvelés

Tééényleg…Az volt számomra talán a tavalyi év legmeghökkentőbb tette itt a :vaperina:n :slightly_smiling_face: …mármint a méregből spontán kukázása

6 kedvelés

Ugyan, csak furcsálltam az egészet. A nem veszem ki a kukából-t nem értettem csak,az előzményeket igen. Mármint a problémát, az RTA-val. :nerd_face: :thinking:

4 kedvelés

Van pár tank amin én is áthajtanék előre és tolatva is úthengerrel :grin:, de Skyline pont nem az.

5 kedvelés

Na ez eldőlt, remélem ez jó lesz, és örök élet +1nap :blush:

6 kedvelés

Honnan rendelnéd?

4 kedvelés
4 kedvelés

Ez a régi. Lite Plus-t nézd meg.

5 kedvelés

Csak nem a Juppi? :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Áhh , az a nosztalgia :heart_eyes::sweat_smile:

5 kedvelés

Hogy én mennyit gondolkodtam rajta, szemezgettem vele hónapokig… aztán mégse vettem… szerintem ebből a traumából ered a (néha már kóros) vágyódásom valami jó SBS után :joy:

5 kedvelés

Tudod szerintem a hiba ott van, hogy itt kiejtem a számon, hogy nem a kedvenc és meg sem kérdezik miért, csak rávágják felhasználói félrecsúszás!! Holott semmi bajom a felhasználásával csak nem tetszik!! Ennyi!! Skyline-ről meg leírtam, hogy az alatt a fél nap még használtam ízzel nem volt semmi baj, nekem nem jött be az össze szerelési módja!! Azért mert én akkor kifogtam egy olyan clont ami folyt ( Szerintem nem én híbámból) ha tetszet volna vettem volnaegy másíkat!! Ennyi!!

8 kedvelés

Szia!! Gondolhatod ha a Dvarw színtre emelem ,mi a véleményem róla!! Nagyon szeretem, Könnyű megépíteni, kiváló ízvisszaadás, dohányos aromát nagyon hozza!! Az mtl pro frissítést még várom!!

6 kedvelés

Sikerült megfejtenünk @John kollégával,hogy mi lehetett a probléma,ezzel az újabb kiadású klónnal.Az övé is folyt.Kiderült,hogy egy O ring,nem volt feltéve.Valószínüleg a gyártásnál elfelejtették felrakni,ezért utólag rakták be a pótalkatrészes zacsiba.Nem is fekete volt mint a többi,hanem átlátszó.

10 kedvelés

Sem megbántani, sem kritizálni nem akartalak, lehet én értetlenkedem el a dolgot.
A Skyline clone nekem is folyt néha, ha figyelmetlen voltam szerelésnél. Azt nem értettem, értettük anno, hogy miért nem veszed ki a kukából, holott ezt sokunk simán megtette volna. De sebaj.
A Taifun vonal pedig ha nem tetszik, megértem, nem egyformák az emberek.
Ugyanakkor, én addig próbálkozom a dolgokkal amíg már tényleg végképp nem mennek. Pl. a Dwarv olyan nekem, mint Neked a Taifun. Nem a külalakkal van baj, csak nem az én stílusom.
Remélem nincsen harag!? :peace_symbol:

7 kedvelés

Ahogy Tibornak leírtam, nálam is folyt néha, ha “bénáztam”, figyelmetlen voltam. Lehet még @Ispy tudna nyilatkozni róla, ha olvassa majdan ezt.(Skyline-ról beszélünk ugye?) :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

Én ajándékba kaptam egy használt Taifun Gt klónt bő 3 éve, használt volt. Nem tudtam soha megtekerni jól, az állítható részek kivitele nagyon nem tetszett, mellette enyhén folyt…1 hét küzdés után visszaadtam inkább :slightly_smiling_face: de akkor se tetszett volna, ha hibátlan. Tényleg nem vagyunk egyformák.
A Dvarw-ot se sztárolom, de egy jó közepes mindenes, és robusztus, és könnyű megépíteni, ez tény :slightly_smiling_face:

6 kedvelés