Sziasztok,
Ki milyen rta mtl tankot tudna ajánlani ami jól mutatna rajta, és jól vissza adja az ízeket is? 22-23 átmérőjű érdekelne, nem túl drágán Pioneer v1.5 megadta magát, így erre gondoltam hogy jó lehet-e?
Sziasztok,
Ki milyen rta mtl tankot tudna ajánlani ami jól mutatna rajta, és jól vissza adja az ízeket is? 22-23 átmérőjű érdekelne, nem túl drágán Pioneer v1.5 megadta magát, így erre gondoltam hogy jó lehet-e?
By-Ka, minden fronton!
Dvarw?
Szia!
Èn egy Skyline-R rta-t ajánlanèk a jobb minősègű klónok
közül.
Nem innen,csak illusztrációkènt illesztettem be a linket.
Ja az kimaradt hogy 30körül max, mert nálam minden tönkremegy ami tank (csoda ha egy évet megy valami)
Dwarv klón volt már több is.A sima pioneer-t szerettem nagyon, meg az 1.5-öt is. Bp mods labs-on is gondolkodtam, vagy kayfun x klón, vagy ez 415 v2 klónon.
Azért érdekelne, hogy mi mehet max 1év alatt tönkre az rta-kon nálad?
Skyline-R/Tripod2, ha olcsó klón, Chariot, ha a 30 az 30000 és nem 30$ akart lenni. Skyline-hoz vegyèl pótüveget is, szeretnek törni!
A Kf_X 24mm, kicsit le fog lógni
Megkérdezhetem mi lett a pioneer v1.5-el?
Hamár Dani illene egy eredeti jó mínőségű RTA rá.Ahogy tanult barátom mondaná (@Zolika )hamár van majomra legyen banánra is…
Maximálisan egyetértek a gondolatmenettel. Kayfun Lite Plus 2021-et neki!
Kayfunba bármi jó választás.
De jól esik ezt olvasni!
Ez az én véleményem Kayfun az egyik kedvenc márkám.
Nálam Kayfun-Taifun-Dvarw szentháromság a kedvencek között.
A Lite plus jelenleg a legolcsóbb, fontos neki az árképzés is, illetve igénytelen, max enni kér…
Az én véleményem is, csak Kayfun-jaim vannak. Mondjuk az egyik Lite plus nemrégiben megtréfált. Folyamatos dry hit, amit nem tudtam mire vélni több újra vattázást követően. Majd észre vettem, hogy egy o-ring egy emelettel lejjebb csúszot eltömitve a folyadék útját…
Nálam a Dvarw-Kayfun- Dvarw a szentháromság!!
Igen járt azzal így más is de egy fotó alapján rájöttünk (rájöttem) mi a hiba…
Meg se lepődök… de örülök, hogy a Kayfun bekerült ide…
Be bizony!!!
Vagy Kayfun, vagy marad a bohóckodás!