Új mtl tankot keresek danira

Igen.

A kisebb O ring nincs felrakva.

8 kedvelés

Az ún. MEO nem van a csúcsán a távol-keleten. Vagy nagyobb dioptriás szemüveg kellene nekik, ha a soron nem rakták rá. :wink:
Lehet beszerzek egy Skyline clone-t ezeken felbuzdulván. :smirk: :saluting_face:

4 kedvelés

Azért ez nem a legjobb ómen! Van egy gyártó lemásol egy terméket, minek azt olyan pontosan felesleges drága anyagból, mert ő okosba. Majd kifelejt egy tömítést és nem építi be, győződik meg róla, hogy lehetséges zacsiba teszi, amit épp talál és mehet a piacra, azzal a felkiáltással „mit akarnak ennyi pénzért”
Pont erről ismerszik meg a megbízhatóság… :nauseated_face: :nauseated_face: :sneezing_face:

4 kedvelés

De,hogy az eredeti témához is hozzászóljak,itt vannak jó áron régebbi Kayfunok:

8 kedvelés

Vagy a sátorvászon összeszerelő csarnokba elfújta a huzat a gyertyákat…

6 kedvelés

Volt anno szerencsém tesztelni a Skyline-t…Számomra parádé volt ízvisszaadásban. Mivel már akkor is gondolkodtam az ízek totál elengedésén (a vépelés/nik bevitel leegyszerűsítésén​:slightly_smiling_face:) csakis ezért nem vettem végül. A clone-t pedig már nem is teszteltem emiatt. Az akkori teszt annyira meggyőzött, hogy azóta is merem ajánlani itt a fórumban. Na, én ezért álltam annyira meghökkenve mikor nonstop folyásról/spontán kukázásáról hallottam…még úgy is, hogy clone-ról volt szó. Az o-ring hiánya viszont megmagyaráz majdnem mindent.

8 kedvelés

Nálam simán a saját hibáim voltak-jöttek elő mindig: sietség, kapkodás, nemtörődömség stb. :fearful:
Lényegében csak a “létszámstop” miatt adtam el. :saluting_face:

6 kedvelés

Tapasztalt vaper észreveheti, de aki először fogja a klónt a kezében, megértem hogy becopja az oringet… :thinking:

8 kedvelés

Leginkább azért mert 1db volt benne

4 kedvelés

…és kigyulladt pont az az o-ringes doboz :disappointed_relieved:

3 kedvelés

Én inkább a javukra írom,hogy rájöttek,és ahogy tudták,úgy orvosolták a problémát.Egy 8000 Forintos klónról beszélünk.

9 kedvelés

Mindenesetre senkit és semmit nem akartam bántani. :saluting_face:
Mint írtam fentebb:Kayfun remek, Taifun remek! :100:
Skyline-t meg lehet veszek.
Animation Character GIF by Greg Gunn

5 kedvelés

Ez jogos…még egy cetlit is mellédobnak, hogy ezt tedd fel rá báttya, akkor meg 100% azt mondanám, hogy ok.

4 kedvelés

Nem bántottál senkit No Para

5 kedvelés

Kezd izgatni engem is egy szkájlány, ha adják hozzá a lemaradt gumit :grin:

6 kedvelés

Olyan TH-t lehet vele csinálni,hogy csak na!:grin:

8 kedvelés

Írtam mán:Hát fijam ha nincsen gumi, majd szedsz gyógyszert.-Markos-Nádas :rofl:

5 kedvelés

Car Drifting GIF

6 kedvelés

Itt hiányzik a liquid, elég szárazra futott :joy:

4 kedvelés

RTA-ám van már csak ez kéne… :grin:

7 kedvelés