Igen.
A kisebb O ring nincs felrakva.
Az ún. MEO nem van a csúcsán a távol-keleten. Vagy nagyobb dioptriás szemüveg kellene nekik, ha a soron nem rakták rá.
Lehet beszerzek egy Skyline clone-t ezeken felbuzdulván.
Azért ez nem a legjobb ómen! Van egy gyártó lemásol egy terméket, minek azt olyan pontosan felesleges drága anyagból, mert ő okosba. Majd kifelejt egy tömítést és nem építi be, győződik meg róla, hogy lehetséges zacsiba teszi, amit épp talál és mehet a piacra, azzal a felkiáltással „mit akarnak ennyi pénzért”
Pont erről ismerszik meg a megbízhatóság…
De,hogy az eredeti témához is hozzászóljak,itt vannak jó áron régebbi Kayfunok:
Vagy a sátorvászon összeszerelő csarnokba elfújta a huzat a gyertyákat…
Volt anno szerencsém tesztelni a Skyline-t…Számomra parádé volt ízvisszaadásban. Mivel már akkor is gondolkodtam az ízek totál elengedésén (a vépelés/nik bevitel leegyszerűsítésén) csakis ezért nem vettem végül. A clone-t pedig már nem is teszteltem emiatt. Az akkori teszt annyira meggyőzött, hogy azóta is merem ajánlani itt a fórumban. Na, én ezért álltam annyira meghökkenve mikor nonstop folyásról/spontán kukázásáról hallottam…még úgy is, hogy clone-ról volt szó. Az o-ring hiánya viszont megmagyaráz majdnem mindent.
Nálam simán a saját hibáim voltak-jöttek elő mindig: sietség, kapkodás, nemtörődömség stb.
Lényegében csak a “létszámstop” miatt adtam el.
Tapasztalt vaper észreveheti, de aki először fogja a klónt a kezében, megértem hogy becopja az oringet…
Leginkább azért mert 1db volt benne
…és kigyulladt pont az az o-ringes doboz
Én inkább a javukra írom,hogy rájöttek,és ahogy tudták,úgy orvosolták a problémát.Egy 8000 Forintos klónról beszélünk.
Mindenesetre senkit és semmit nem akartam bántani.
Mint írtam fentebb:Kayfun remek, Taifun remek!
Skyline-t meg lehet veszek.
Ez jogos…még egy cetlit is mellédobnak, hogy ezt tedd fel rá báttya, akkor meg 100% azt mondanám, hogy ok.
Nem bántottál senkit No Para
Kezd izgatni engem is egy szkájlány, ha adják hozzá a lemaradt gumit
Olyan TH-t lehet vele csinálni,hogy csak na!
Írtam mán:Hát fijam ha nincsen gumi, majd szedsz gyógyszert.-Markos-Nádas
Itt hiányzik a liquid, elég szárazra futott
RTA-ám van már csak ez kéne…