Jómagam is arra tippeltem volna…
Nem figyeltem bocs, hogy kapható vagy sem. Csak nézelődtem!!
Amit meg is köszönök, mostan, mindenki szeme láttára.
De sajnos, ha nem veszed zokon felhasználói félrecsúszás történhetett mert nem sokban,ill. kevésben marad el az eredetitől. Úgy ízben, mint gőzben.
Van összehasonlítási alap eredetihez, amit meg a másik sponsoromnak köszönök meg.
Tavaly vagy előtte adták ki újra a gt3-at de már az sincs…
Nem veszem zokon ,mert nem azt mondtam, hogy rossz, csak nem lett a kedvenc!! Az első egy két tankom közül való!! És ahogy vettem az újakat letettem es nem foglalkoztam vele!! Nálam kb 1 éve csak állt!! De Nagyon szívesen!!
Abban szerintem mindenki egyet ért hogy,a Taifun is nagyon jó mínőség csak van akinek nem tetszik ennyi.
Persze amennyiben van ami kedvencebb akkor azt használja az ember.
Semmi gond vele, a különbség meg elenyésző.
Természetesen ez saját kútfőből kipattant vélemény, senkit nem akarok se rá, se lebeszélni akár a clone-ról, eredetiről meg pláne nem.
Nem akartam én semmit és senkit kritizálni, bántani.
Nem is vettem annak.Csak mejegyeztem,hogy jó cucc.
Volt gt 3 klónom is az elején de túl levegős volt mtl-ben,nem volt szűkítőm hozzá így passzolom milyen lehetett
én leszűkitettem egy Ptfe csővel de nem tetszett.
Én ezért nem mentem tovább az egynél, 3-4 környékén már rámentek az univerzalitásra, MTL-DL vonalon, de ez hozta magával a hibákat is. A GT One-nál kezdtek visszatérni az alapokhoz.
Hary-nál láttam,de nagyon kezdő voltam és annyira nem kutattam utána szerencsémre,azóta meg van más,jobb
One-én még gondolkodtam,hogy kéne venni de aztán más lett.
Köszi srácok. Valszeg akkor kayfun lesz(de még talonba ott van a dwarv, de már eredeti ) taifun-ból is volt klónok, de már nem emlékszek rá hogy milyen colt, csak hamar eltört. A pioneerhez ha találok alkatrészeket marad az is. A mod állt közel egy évet igazság szerint, mert kiprobáltam vagy 6 fajta podot, és azokat használtam.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, legjobb közösség vagytok
Én még mindig ott tartok ha igaz az, hogy 1évnél egy tank sem bírt nála többet akkor drága eredeti tankot nem szabadna vennie
Hátha annak nem az lesz a sorsa.
Áhh azt nem szó szerint kell érteni teljesen. Ami járt nálam abból kb a 70%-át adtam tovább, a tobbinek meg vagy valamilyen baja esett. Összeszorult, és rosszul jött szét vagy eltört a palást, és ment a levesbe. Vagy a közepérintkező tört el, vagy a menet ment szét
Ah, oké…Akkor eredetit kell venned…ha már tudod biztosabban melyik lenne oké számodra.