Új mtl tankot keresek danira

Jómagam is arra tippeltem volna…

5 kedvelés

Nem figyeltem bocs, hogy kapható vagy sem. Csak nézelődtem!!

3 kedvelés

Amit meg is köszönök, mostan, mindenki szeme láttára. :saluting_face:
Season 4 Starz GIF by Outlander

De sajnos, ha nem veszed zokon felhasználói félrecsúszás történhetett :thinking: mert nem sokban,ill. kevésben marad el az eredetitől. Úgy ízben, mint gőzben. :saluting_face:
Van összehasonlítási alap eredetihez, amit meg a másik sponsoromnak köszönök meg. :wink:

9 kedvelés

Tavaly vagy előtte adták ki újra a gt3-at de már az sincs…

5 kedvelés

Nem veszem zokon ,mert nem azt mondtam, hogy rossz, csak nem lett a kedvenc!! Az első egy két tankom közül való!! És ahogy vettem az újakat letettem es nem foglalkoztam vele!! Nálam kb 1 éve csak állt!! De Nagyon szívesen!!

7 kedvelés

Abban szerintem mindenki egyet ért hogy,a Taifun is nagyon jó mínőség csak van akinek nem tetszik ennyi.

7 kedvelés

Persze amennyiben van ami kedvencebb akkor azt használja az ember.
Semmi gond vele, a különbség meg elenyésző. :saluting_face:

6 kedvelés

Természetesen ez saját kútfőből kipattant vélemény, senkit nem akarok se rá, se lebeszélni akár a clone-ról, eredetiről meg pláne nem. :wink:
Nem akartam én semmit és senkit kritizálni, bántani. :peace_symbol:

6 kedvelés

Nem is vettem annak.Csak mejegyeztem,hogy jó cucc.

5 kedvelés

Volt gt 3 klónom is az elején de túl levegős volt mtl-ben,nem volt szűkítőm hozzá így passzolom milyen lehetett :smiling_face:

5 kedvelés

én leszűkitettem egy Ptfe csővel de nem tetszett.

4 kedvelés

Én ezért nem mentem tovább az egynél, 3-4 környékén már rámentek az univerzalitásra, MTL-DL vonalon, de ez hozta magával a hibákat is. A GT One-nál kezdtek visszatérni az alapokhoz.

6 kedvelés

Hary-nál láttam,de nagyon kezdő voltam és annyira nem kutattam utána szerencsémre,azóta meg van más,jobb :smiling_face:

4 kedvelés

One-én még gondolkodtam,hogy kéne venni de aztán más lett.

3 kedvelés

Akkor bukta… :pleading_face:

9 kedvelés

Köszi srácok. Valszeg akkor kayfun lesz(de még talonba ott van a dwarv, de már eredeti :sweat_smile:) taifun-ból is volt klónok, de már nem emlékszek rá hogy milyen colt, csak hamar eltört. A pioneerhez ha találok alkatrészeket marad az is. A mod állt közel egy évet igazság szerint, mert kiprobáltam vagy 6 fajta podot, és azokat használtam.:sweat_smile: Mégegyszer köszönöm mindenkinek, legjobb közösség vagytok :v::blush:

7 kedvelés

Én még mindig ott tartok ha igaz az, hogy 1évnél egy tank sem bírt nála többet akkor drága eredeti tankot nem szabadna vennie :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Hátha annak nem az lesz a sorsa. :grimacing: :saluting_face:

4 kedvelés

Áhh azt nem szó szerint kell érteni teljesen. Ami járt nálam abból kb a 70%-át adtam tovább, a tobbinek meg vagy valamilyen baja esett. Összeszorult, és rosszul jött szét :sweat_smile: vagy eltört a palást, és ment a levesbe. Vagy a közepérintkező tört el, vagy a menet ment szét :joy:

7 kedvelés

Ah, oké…Akkor eredetit kell venned…ha már tudod biztosabban melyik lenne oké számodra.

6 kedvelés