szép szép szerintem is csinos az asszonynak rózsaszín van pl ebből
ilyened van fehérben ugye ha jól emlékszem
Nem fehér, víztiszta, de igen, itt szomorkodik, mert kéne egy tesó neki.
ja ja igen egy nem mod 2 már csak kéne akkora bőség zavara de ilyen ez.azon az oldalt néztem ki a kis podot magamnak.duplán a jó ha van mindenből
én együtt érzek veled tudod
Ez hol van???Nem is tudtam,hogy lesznek új színek…én pont most agyalok,hogy eladom…Nekem piros(sztem bordó)van.Szép
Ez már szerencsére túl drága, ha elindul az ember fia/lánya a highend vonalon, akkor gyorsan a 300 EUR+ ársávban találja magát, aztán azt már tényleg nehéz megmagyarázni otthon.
Először alin láttam, de nem hittem el, hogy igazi, ezért megnéztem a vaporesso.com-on, és tényleg van. De aliról csak olcsóbb dolgokat merek rendelni, volt már, ami nem jött meg és a pénzt se kaptam vissza.
Eddig a rózsaszín, zöld, piros között vaciláltam, de rátaláltam erre a színre, és ez KELL
Kezdésnek egy scibile 1000 júróért, nem rossz választás
Kivan ez találva, minden pénzt is el lehetne csapni pár szettre. Én meghúztam a határt a 40 euros budget kínai vonalon.
Nem őrültem meg,ennyi pénzért már horgászbotot is kapok!
Haha, a másik pénznyelő.
Nemrég voltam a Vaporesson,de akkor még nem láttam
nekem a danik tetszenek de annak is van áraigaz csak kb 80 90 ezer ft.
Ne haragudj de hogy-hogy nem kaptál vissza pénzt ?Alira például tök új reg-gel most vertem el majd 100€-t és nem aggódom .Bank kártyával ,PayPal-lal stb simán 90-100 napig be vagy biztosítva.És az ali sem néz ki egy olyan oldalnak ,ami ne védené a vásárlót …
vagy még a prizma az még olcsóbb is kb 50 60 ezer csak
Abból már hozatok 2 teherautó termőföldet. Igaz kelleni fog vagy 7, szóval lehet inkább egy dani, az olcsóbb.
Sajnos még nem találtam meg, hogy kell visszareklamálni (ez de szép szó) a pénzt, ezért csak az eladónak írtam, hogy utalja vissza. Nem tette meg.
Kezdjen el építkezni az ember és rögtön rájön, hogy a legdrágább dani mod is csak egy néma sikoly a sötétben azokhoz az árakhoz képest, amik az építőiparban mennek. Sad story. :