nagyon super lett ett ez @Viktor_Hajdu miket tudsz te azért
Köszi Szabi! Néha-néha valami csoda folytán “jó” dolgok is eszembe jutnak
Köszönöm @Viktor_Hajdu nagyon jó lett a cikk!Ezek a hozzáadott anyagok a gyári kész cigire vonatkoznak csak?A töltős dohányra nem?Vagy arra is?
Olvasás közben bizony el is szégyelltem magam…itt minden kommentelő ügyesen,erősen letette az analógot
Én az elején elmondtam,hogy nem akarok leszokni.Nem azért vettem az Iqost sem.Csak,hogy minimalizáljam a káros analógot.Az Iqost végül eladtam és annak az árán is e-cigit vettem.Tehát már beszippantott a vape világa,de most is,a kávé és bizony kiírom a wc nagy úr.Vagyis én vagyok a gyenge.Még reggel bizony elszívok 2 szál analógot(el sem tudom képzelni,hogy a wcre ne analóggal üljek be.Hiába vagyok crohn beteg,akinek mindig megy a hasa,kell az analóg)(Kinga erről írt is,ha jól emlékszem)és este lefekvés előtt az analóg az utolsó.Ha nem tenném,úgy érezném,hogy lefekvéskor hiányzik valamiNapközben,1-2 szál elmegy.Mikor nagyon felidegesít pl.egy látogató.Az is lehet,hogy a 6 és a 9mg-os liquidjeim is kevésnek bizonyulnak.Majd,ha megint csinálok,azt már nagyobb mg-ra keverem.
Azt mondom nem akarok leszokni…közben meg mégis.
Érdekes ez a qurva analóg.
Ha nem ide tartozik a kommentem,töröljétek nyugodtan
Mindig nagy lökést,erőt ad,amikor erről írtokDe mihez is,ha nem akarok leszokni?Vagy mégis le akarok?
Anno eltöltöttem két évet a dohánynagykerek-gyárak világában (is). Akadnak fura dolgok arrafelé.
Megírnád ezeket a fura dolgokat?
néha néha nem szerintem mindig vannak jó ötleteid írásaid egyébként.csak így tovább.
Nem akarlak elkeseríteni, de a vágott dohányokban ugyanúgy megtalálható a cuccok nagy része. Nincs sok különbség.
Nincs miért szégyellned magad, a dohányzás a Te döntésed és nem hiszem, hogy bárki elítélne emiatt, többségünk “gyógyult beteg”.
Amit hozzá tudok tenni pluszban, az elhatározás mellett sokat segít, ha a régi szokásokat is lecseréled újakra. Iszonyat cigifüggő voltam, nálam ez volt a jutalom, a büntetés, cigi következett ha ideges voltam, és cigi következett ha minden rendben volt… Mindent ehhez kötöttem. Evést, ivást, alvást, a reggeli első és az esti utolsó volt az igazi szertartás. Ezt kellett kiváltani a vapeléssel. Egyáltalán nem lehetetlen.
Köszönöm szépen Szabolcsom!
úgy látom 2 vagyunk Szabolcsok ittde ez jó pl van egy kollégám ugyan,abban a műszakban dolgozunk a raktárban és őt is ugyan úgy hívják mint engem Barna Szabolcsnak de ezt csak érdekesség képpen írtam ide igaz nem ide tartozik csak a névről jutott eszbe egy kis gondolat
A cégnél csak a biztonsági szolgálatnál van egy másik Sebestyén Szabolcs, évekig kapta Pozsonyból, ill. Mlada Boleslav-ból a heti, havi programokat egy darabig reklamáltam a kinti kollégáknak, de egyszerűbb volt gondolom nekik a crtl+c - ctrl+v!
ja és még ebben annyi a fura,hogy ennek a Barna Szabolcsnak ugyan olyan kocsija van mint nekem skoda fabia van nekünk csak neki kombi nekem meg a csapott hátú vanúgy,hogy vannak itt fura dolgok de nagyon is.Kérdeztem is tőle kik a szüleid mert lehet eltitkolt rokon ő vagy valami ilyesmi sosem tudniazóta bent is csak tesónak szólítom.de sajna nem vér rokon de már ugy veszem lassan.
Miről nem írtam még? A cigi gyorsítja az anyagcserét, ami amúgy nem jó, mert leterheli a szervezetedet. Crown betegségnél meg pláne. Igyál vagy egyél rostos gyümölcsöt, a barack és az alma biztosan az, azok felgyorsítják a lenti dolgokat. Bár ilyen betegségnél én nem akarnék semmit gyorsítani…
@Vaperina_Kinga Nem értem…azt írtam,hogy te már írtál erről,nem azt,hogy nem írtál
Az alma pl.nem magas rosttartalmú,azért ehetemA magas rost tartalmút nem eheti aki ilyen14 éve élek ezzel
Félreértés ne essék,az agyamnak kell…hogy attól jobb az anyagcsere
Néhány éve a munkahelyemre és így hozzám is érkezett ilyen jellegű együttműködési illetve kampány igény. Étrend-kiegészítők dohányzóknak, hogyan minimalizálható a dohányzás hatása, az elektromos cigaretta egészségkárosító hatásai… Sőt még a kozmetikai vonalat is érintette volna. Ugyan a vape tárgykörről akkor szinte semmit sem tudtam, nem ugrottunk fejest a dologba, még ötlet szinten sem merült fel, hogy beszálljunk ebbe a “biziniszbe”, egyszerűen szembe ment mindennel (főleg a józan ésszel) a javaslat. Így aztán kimaradtunk a jóból.
Pont így vagyok én is. Le akarok szokni, de nem akarok leszokni :(. Amikor vapelek, arra gondolok, de jól esne egy cigi. Amikor cigizem, arra gondolok, jobban esne inkább a vape. Ha itthon vagyok, nem gyújtok rá, de a munkahelyemen már a műszak előtti kv-hoz is. Sokszor nem is esik jól, de mégis szívom. Mondjuk elég jól haladok, 30+ év napi 1 doboz után már csak heti 2-3 doboz.
Hajrá, meg tudjuk csinálni!
Az eleje nehéz, aztán van aki soha nem tud teljesen elszakadni. Én már attól rosszul vagyok, ha a bagóra gondolok.
De azért érdemes elgondolkodni, hogy tényleg a cigi az oka a dolognak, vagy nem jó a szett/aroma amit a vapehez használsz.
Lehet egy erősebb nic, más íz, nagyobb gőz megoldaná ezt a kérdést rögtön.
Igen, gondoltam erre is. Pár napja jöttek meg az új ízek, és + booster, mert a 6 mg szerintem kevés volt. Mondjuk nem mertem bele sokat rakni, nehogy túltoljam. A 120 ml longfillhez raktam 1 db 20 mg-osat, + a 6 mg-os kész alapot. Asszem, így már jó lesz, péntek du óta nem gyújtottam rá és most nem is hiányzik annyira, mint szokott. És nagyon szemezek az új szettel is, szerintem a jövő hónapban megrendelem… Vagy megvárom, hogy rendelhető legyen az új szín, amit kiadtak, mert ugye egy nőnek az is fontos
Eddig én is azt hittem, hogy ez a szín dolog csak valami női dolog…3 évvel később már nem így gondolom.