Sziasztok, azokhoz szólna a kérdésem, akik cigiről szoktak át.
Ti hogy csináltátok, egyik napról a másikra, cigit elhagyva csak a vape vagy ez is az is és lassan maradt csak a vape?
Én 3x próbáltam eddig, sajnos meghiúsult. De mindig elektromos mellett volt analóg is (futárként dolgoztam, vidéken, sokszor volt 30 perc - 1,5 órás utam két cím közt). Most újra elkezdtem, anyagi és egészségügyi megfontolásból, jobbam is érzem hogy akarom, viszont reggeli kvhoz még egy szál mindig kell, nem tudom megállni. Pluszba a szándékomat erősítí, hogy lett közben egy kisfiam, akire inkább költeném, mint elpöfékelném.
Szóval, ti hogy csináltátok, kinek mi vált be?
Hagyd el. 2 nap után fel se tűnik.
( a reggeli kvhoz a mai napig lopnám a napindító cigimet, ha anyjuk nem szokik át nyáron)
Elhatározás kérdése…én gyereket akartam,egészsésgeset ezért az egyiknap le raktam a cigit…(feleségem nem cigizett) rá 7évre sikerült.Van keze és lába,egészséges.Az életét akarom segíteni azzal,hogy legalább vagyok …
A péntek reggel vett cigim, ma reggel fogyott el, de igen az a tervem, a teljes elhagyás.
Jobban jársz, egymás mellett a kettő nem túl életképes a gyakorlatban, akkor csak a cigiszünetek között is pöfögsz valamit. Ellneben az ízlelèsedet eléggé el is nyomja a cigi, úgyhogy még jól se fog esni igazán.
Nem terveztem venni most, úgyis van most 4 íz bekeverve el kell szívni, nehogy rámromoljon
Pluszba vettem egy rda-t, így most nagy lelkesedéssel vagyok.
Nem elég a nik ha még kell a cigi,ne ahoz nyúlj hanem az eszközödhöd,és a szemed előtt az lebegjen milyen büszke lesz rád a családod hogy nem vagy “büdös “
Miért dl -el próbálkozol leszokni ha dohányoztál ?
Egy jó mtl kazánnal kiváltható az egész napos dohányzás is
Mtl nem jön be, próbáltam, de nem volt jó.
Értem,a cigit hogy szívtad ? ha az bejött ?
Én a pipára szoktam át előbb. Akkor még nem volt e-cigi a láthatáron. Azért, mert azt nem tüdőzik le. Amíg volt cigim, és a pipát is utána tüdőztem, éreztem, hogy ez nem lesz jó. 3 hónapig teljes önmegtartóztatás, addig semmit se szívam, ment rendesen a pipa, csak pöfékelve. Na ugyanezt az e-cigivel is. A másikat teljesen el kell hagyni még akkor is, ha az nem olyan. Soha nem lesz olyan illata, se íze, mint a dohányfüstnek. Még akkor sem, ha az dohánykivonatos aroma. Tudom, eleinte nem könnyű, de másképp nem megy.
Na ezaz
Menni fog, túléltük már egy páran. Én is, huszonegynehány év után…
Ha az jobban megy, akkor DL
Szia Feri bácsi remélem minden ok veled
A pipa az más kategória,(mint a szivar)de azt is a szádba szívod először,csak nem tüdőzöd le úgy mint az analógot.
Ezért kérdeztem hogy miért nem jött be neki az mtl ?
Milyen készülékkel,milyen alappal milyen aromával,milyen erősségben meg még sok a kérdés hogy miért nem jött be neki.
Vagy csak a nagy gőz csábította-e ?
Maga az érzés, a szájba majd utána letüdőzés nem ment, nem tudom miért, fura mód automatikusan tüdőre akartam szívni. Lehet mert évekig vizipipáztam. Tényleg nem tudok erre választ adni.
Az igaz ,a vízipipa hasonló a dl-hez
De ha nagy gőz,az sem baj csak tedd már le a cigit
Félig tüdőre mtlezek… és inkább szűkebb levegőkkel, 1.0-1.2 mm, az 1.5 már nagyon a teteje nálam szóval ilyet is lehet
Nagy gőz meg…70/30-at bele
Én első próbálkozásra nem tudtam áttérni. Vape mellet maradt a cigi is sutyiba aztán csak a cigi. Eltelt egy kis idő (3 év) és azt éreztem hogy sok… de nagyon. Úgyhogy vissza tértem a vapehez. Már több mint 1 éve csak vape.
Ui.: reggelente nekem is kell a cigi, ezért szoktam dohányos aromát szívni, többnyire mtlbe. Amugy masszív Dl.
Ez mondjuk jó ötlet az mtl reggelre
Szia István!
Örülök, hogy az átszokók pártját gyarapítod és nem sokára majdTe is örülni fogol.
…többiek már unják, de annak idején kaptam egy szatyor villanycigit. Már csak az elhatározás kellett, de féltem(!) elhagyni a cigarettát, a pipát, a szivart. Próbálgattam a cigi mellett a vilanyosat és mivel azt sem tudtam melyik az eleje, keresgettem a neten, így találtam a Vaperinára…és láttám, hogy a villanycigi jó. Nagyon jó, ha jól csinálják.
Az volt a döntés, hogy a következő cigi pénzből nem veszek egy újabb kartont, csak üzemanyagot a villanyhoz. Az első nagyobb rendelésem 1l 50/50 18mg/ml, plusz aromák stb, megérkezte után már nem gyújtottam rá és azóta sem. Persze a 18-as cucc azért kiütött párszor, de roham léptekben lementem 3mg-ra és most itt tartok. Ha nagyon félek, ebből a levesből keverem a DL üzemanyagot is, de a fő irány az az MTL.
Lehet, hogy a DL nagyobbat üt és azért vált be Neked jobban? Milyen erősségű a levesed?
A tapasztalatot Neked kell megszerezned, de itt mindig lesz valaki aki segíteni fog…