mert még az elején a Chil Pill-t amibe 60-nál 10/15 ml aroma volt, kiegészítettem 60ig majd nem volt íze így -5 ml utána már volt
Nekem 4 hét alatt 2x…pedig több tankom van és napi többször cserélgetem őket…ezért gondolok az ízfokozóra…
Max papírig,ha lehet inkább 30 pg-70 vg-vel,akkor jön ki kb.50-50 re.
mmint úgy érted hogy te is liter számra keversze be és érleled hetekig? gondolom már sok embernél nem játszik a shake & vape
Halkan mert más is meghallja
De sacc per kb
Van elég sok aromám,de szoktam longot is venni.
na igen, ezért akarok még mellé keverni is mert (pl.: a bombo meg a többi is a képről) túl PG-s és ezért hígabb is valamennyivel, viszont az már biztos hogy nem 30/70
Floravita webáruház,és olyat keversz amilyen tetszik
én mostmár inkább longot veszek (120 ml) kevesebbszer kell menni SK-ba vagy rednelni, de utóbbira nem vbolt még példa
Volt nekem is ennyi valamikor régen
de miért? azt mondják csak napfényen ne legyen, de a hűtőbe nem szokták rakni, vagy de?
Amit szívok előveszem persze…olvastam valahol…
meg sötét is van benne…
igen tudok róla. FB-on egy srác irta meg a tutit A-Z -ig leírt mindent, hogy PG/VG-t Floravita-ból, a nikotint meg vagy franciából vagy azt is onnan
Nekem max a n.van a hűtőben pár flaskával,a többi a szobában.
Komplett laborom van már itthon
A folyamatban lévőket azért már nem raktam föl…
Én meg nem merem már
Azért már láttam már pár képednél a hátteret…
Igazad van! 3 féle keverés és 4 féle nikotin só! Bonbo, tnt, journey, la tabaccheria vampire vape top Salt stb. De egy sem az igazi!
Mind1 elszívogatom.
Keresem az analóg flasht de tudom, hogy semmi nem adja
A nikotin sónál HA jól tudom nincs torokhatás nem ezt hiányolod?
Sima freebase nikotint próbáltad már?