Torokfájdalom

A Zsófiból azért durva annyi…és te hány mg-al kezdtél átállni? Avagy tetted le teljesen…

2 kedvelés

Én 18-24mg-mal tettem le egyből a napi 1,5 piros malbit…7mg-t anno meg sem éreztem volna. Most 12év után 3,5mg-ot használok mtl-hez. Fokozatosan csökkentettem idővel.

4 kedvelés

Hatossal,de dl-ben,azóta ez lecsökkent 3-4 mg körülre mint mtl,dl :smiling_face:

1 kedvelés

Én a DL-még ki se próbáltam…de már alig várom, h megérkezzenk a tankjaim akkor már le tudom tesztelni bejön e 1általán…nameg az új modom…Minden más már itt van az építéshez… :grin:

2 kedvelés

nekem most sub ohm tankom van. Geekvape L200 (classic kit) a maga 6ml tankjával (Zeus Z MAX tank). Mostanába szeretnék majd egy összeszerelhető RDA-t vagy RDTA-t (még nem döntöttem el, plusz még elég sokat kell utána járjak dolgoknak, főleg boltoknak/webshopoknak, hogy honnan rendeljem meg majd. 1 tuti: franciáknál nem igen van szép mod és inkább a nagyobb (steam crave, hellvape, stb tankok fele hajlok, amik min. 5 ml liquid-et tud fogadni!

Ha egész nap a számba lógna lehet! Nekem a költségcsökkentés a prioritás.

Na, DL-ben sok lesz piszkosul a 20mg…a fele is bőven elég

4 kedvelés

nekem előbb tekert cigi majd kék/piros LD barna szofi hüvelyben. utóbi szaggatott rendesen :smiley:

2 kedvelés

Így kezdődik :grin:

1 kedvelés

Pro tipp: akkor aromát se használj…ha csak a nik, gőz, th és a szeánsz fontos. 70vg/30pg alaplé+nik
Rengeteg időt, energiát, pénzt, bosszúságot és csalódást spórolhatsz.
Tapasztalatból mondom

2 kedvelés

Ahogy én olvastam DL-nél 6 az a plafon kb…

azóta meg revolute 30/70 6 mg most kezdtem a 2. 1 literes kiszerelést. de tervezek revolute helyett mást is kipróbálni, mert tuti van különbség alaplé és alaplé között is :wink:

Nekem is ezt mondták,először dl,majd mtl és sorban veszed majd az rta,rda,rdta stb,nem hittem nekik,azt se tudtam mi fán teremnek ezek :joy:
Most meg…a többiek ismernek :grin:

4 kedvelés

valami rémlik de nem is akartam nagyobbat. Persze nagy DL-ből is lehet gyengét csinálni, teljesítmény csökkentéssel

2 kedvelés

+1 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

mindenkire ez vár :smiley:

2 kedvelés

Csak a kíváncsiság hajt és a finom ízek :smiling_face:

Hát engem eléh hamar utolért az ízvakság…már másodjára…lehet a kotyvasztáshoz használt ízfokozó miatt… :crazy_face:

2 kedvelés

Most épp ezeket vettem.

Ha 20 ml-nél több az aroma, ti mindig feltöltitek maxra, amekkora a flakon?

3 kedvelés

5-6 év alatt sosem volt olyanom :flushed:
Lehet sokfélét szívok :grin:

2 kedvelés