A Zsófiból azért durva annyi…és te hány mg-al kezdtél átállni? Avagy tetted le teljesen…
Én 18-24mg-mal tettem le egyből a napi 1,5 piros malbit…7mg-t anno meg sem éreztem volna. Most 12év után 3,5mg-ot használok mtl-hez. Fokozatosan csökkentettem idővel.
Én a DL-még ki se próbáltam…de már alig várom, h megérkezzenk a tankjaim akkor már le tudom tesztelni bejön e 1általán…nameg az új modom…Minden más már itt van az építéshez…
nekem most sub ohm tankom van. Geekvape L200 (classic kit) a maga 6ml tankjával (Zeus Z MAX tank). Mostanába szeretnék majd egy összeszerelhető RDA-t vagy RDTA-t (még nem döntöttem el, plusz még elég sokat kell utána járjak dolgoknak, főleg boltoknak/webshopoknak, hogy honnan rendeljem meg majd. 1 tuti: franciáknál nem igen van szép mod és inkább a nagyobb (steam crave, hellvape, stb tankok fele hajlok, amik min. 5 ml liquid-et tud fogadni!
Ha egész nap a számba lógna lehet! Nekem a költségcsökkentés a prioritás.
Na, DL-ben sok lesz piszkosul a 20mg…a fele is bőven elég
nekem előbb tekert cigi majd kék/piros LD barna szofi hüvelyben. utóbi szaggatott rendesen
Így kezdődik
Pro tipp: akkor aromát se használj…ha csak a nik, gőz, th és a szeánsz fontos. 70vg/30pg alaplé+nik
Rengeteg időt, energiát, pénzt, bosszúságot és csalódást spórolhatsz.
Tapasztalatból mondom
Ahogy én olvastam DL-nél 6 az a plafon kb…
azóta meg revolute 30/70 6 mg most kezdtem a 2. 1 literes kiszerelést. de tervezek revolute helyett mást is kipróbálni, mert tuti van különbség alaplé és alaplé között is
Nekem is ezt mondták,először dl,majd mtl és sorban veszed majd az rta,rda,rdta stb,nem hittem nekik,azt se tudtam mi fán teremnek ezek
Most meg…a többiek ismernek
valami rémlik de nem is akartam nagyobbat. Persze nagy DL-ből is lehet gyengét csinálni, teljesítmény csökkentéssel
+1
mindenkire ez vár
Csak a kíváncsiság hajt és a finom ízek
Hát engem eléh hamar utolért az ízvakság…már másodjára…lehet a kotyvasztáshoz használt ízfokozó miatt…
5-6 év alatt sosem volt olyanom
Lehet sokfélét szívok