Sziasztok!
Mar ket honapja, hogy tobb ev kihagyas utan visszatertem a villanycigizeshez es minden tok jol ment, megy, de.
Egy hete kb elkezdett fajni a torkom, a slukkok utan mintha szoritana vki, a mandulaim erzesre bedagadtak de ranezesre nincs bajuk
Ezzel egy idoben egy afta is kijott a szamban, de azzal evente egyszer-ketszer szenvedek csak furcsa, hogy egyutt jott most ez a ketto.
Semmin nem valtoztattam, egyedul talan a dohanykivonatok amik ujak a dologban de azokat felre is raktam azota.
Csak es kizarolag a Halo Subzero-jat tudom szivni gond nelkul. Minden mastol, de tenyleg minden mastol jon a fajdalom.
Probaltam varialni vattakat es huzalokat de ugytunik az nem szamit.
Most meg varok, szivom a mentolt mert mas nem esik jol. Otletem sincs mi lehet ez de kicsit elszomorit.
Vki jart mar igy?
Kanthalt tekertem direkt 2-3 kazanba is miutan elkezdodott, a mentolos kazanbol semmi baj de a kayfun amiben mar mas iz van az ugyanugy hozza a dagado mandula erzest. Az elso gondolatok volt a femallergia mert sokat olvastam rola de ugytunik nem oszt, nem szoroz
A kivonatokra gyanakszom, mert az egyetlen uj dolog az volt az egeszben. Viszont az a fura, hogy a 6 izbol 2-3 siman csuszott es amikor bekostoltam egy ujat akkor volt egy kis kaparas, mondom ezt meg hagyom erni es visszatertem a tobbihez. Aztan ra par napra ujra raprobaltam es megint kaparas es elindult ez a szorito erzes is es azota tart is, barmit szivok. Ez a fura, hogy nem adott iznel, hanem mostmar folyamatosan faj.
Annyit még meg tudsz csinálni a gyorsabb gyógyulás érdekében hogy többször moss fogat egy nap. Szájöblítő (listerin) és szeptofort szopogató fertőtlenítő tabletta .
És ha esetleg íz vakság lépne fel ez a módszer tokéletesen működik és az íz vakság megelőzésére is tokéletes.
Ha masnapra eltunne egy szavam se lenne. De igy, hogy mar egy hete kinoz, kicsit lehoz:(
Igen, rajta vagyok. Amugyis felek a fogorvostol ugyh odafigyelek nagyon most direkt gyulladascsokkento dolgokat hasznalok
Szia @taligaakos! Amikor kezdtem nekem is hasonló tüneteim voltak! Átálltam 70 es Vg-re. Nekem a szajpadlasom is olyan, hogy mintha megégett volna, főleg ha egyfolytában a számban van. (szüneteket iktattam be) A gyümölcsöst se bírom. A drip tip is lehet baj, megégeti a gőz a szádat. A torok kaparast a magas nikotin is okozhatja. És hozzá kell szokni a szervezetednek, utána már nem fog kaparni. A kivonatosak meg lehet neked tömény, talán kevesebb koncentracioval.
Csak eredeti dvarwjaim es kayfunok vannak :( de lehet benne vmi
70 vg a legtobb lotyim de van 30/70 es 50/50 is itthon, korabban se volt baj ezekkel ugyh ezen nem gondolkoztam. Driptipbol van egy mareknyi es varialom is, illetve mindenen lehuztam a teljesitmenyt, hogy ne meleg gozt kapjak(meg a levegozot amin lehetett tagabbra vettem).
Nem az a magas nikotinos kaparas amit erzek, azt ismerem meg evekkel ezelottrol amikor kiserleteztem, ezert nem ertem igazabol az egeszet
Hát akkor szerintem is a kivonatos. Szüneteltesd és meglatod!
Igen mas opcio ugytunik nincs, de mar 1 hete nem is neztem rajuk, ez akaszt meg. Mentollal elvagyok, attol nem faj de pl rhe dandy puff amibol literszamra szivtam korabban, most ugyanugy nem okes. Varok meg 1-2 hetet hatha csak ennyire kikezdett az azhad. Megfazasra gyanakodtam meg vagy vmi hasonlora de a fajdalmon kivul nincs tunet ugyh nem valoszinu
Lehet covid is, tipikus. Nagyon ajánlom neked a phlogosol száj ecsetelőt, ezzel lehet a sebet kezelni és öblögetni is
Ezen az ecsetelon kivul semmi se hasznal nekem ugyh mindig van itthon belole az aftas idokre szorgalmasan kenegetem magam vele de lehet egy oblogetest is kiprobalok a torkomra.
Covidra is gondoltam, az elso talalkozasom vele jo eros torokfajas volt es kb ennyi de akkor megy dohanyoztam ugyh nem volt kerdeses ki koltozott belem
Lehet kicsit visszaszoritom akkor a szipakolast, koszi a tippet
Én már nem számolom mennyin túl estem és ez a száj és torok égés jelentkezett, de nem voltam beteg, mert leöblögettem ezzel a gyógyszerrel meg pálinkával
Valoszinuleg az orvos ha megtudna, hogy a robbanos cigit szivom semmi mast nem tudna ajanlani csak azt, hogy fejezzem be vagy meghalok a kukoricas tudotol ezert tobbet segit az itt kapott info de ha nem javul 1-2 heten belul akkor nyilvan beulok a varoba, azert hulye nem akarok lenni
Koszonom szepen!! Neked is
Sőt, azonnal vissza az analógra, mert bár az ecigiről nem tudunk még semmi rosszat, az analógról legalább biztosan tudjuk, hogy rákot okoz.
Jobbulást!
Megvan, az alap az. Maradt egy kicsi alapom az uccso adagbol amit a kivonatokhoz vettem. Kevertem belole most mentolost, ez az. Az alap a szar
Onnan akkor nem veszünk
Jobbulást