Sziasztok!
Nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy melyiket vegyem meg.
A Berserker most nagyon jó árban van, de félek tőle hogy a vattázással szívni fogok, még mindig nagyon béna vagyok ebben az építésében
Úgy gondolom mind2 tank jó.Nekem a Bersi van ezek közül.A mini is.Nem nehéz és nem rossz vattázni.V4-em van,azt sem nehéz vattazniA Bersit jobban szeretem ízvisszaadás szempontjából
Köszönöm szépen
Hajlok a Berserker felé az árra miatt, ha valami gáz lesz tudom, hogy itt segítségre lelek.
Hm hülyeséget írtam sry
Ha valakinek ki van használva, akkor nekem igen… Folyton a kezemben lóg valamelyik. Hol ez, hol meg a dvarw. Nincs gondom vele. Első építés, tökéletes menet…
Nekem mindkettő van és mindekettőt szeretem.
A Bersi TH-sabb.
Ekkora árkülönbség nem indokolt.
Két tankom van: Berserker V2 és Ares II. Ha választani kéne, hogy melyik maradjon, gondolkodás nélkül a Berserkert tartanám meg. A tekerést, vattázást idővel és segítséggel meg lehet tanulni könnyen (ezuton is köszönöm a helyieknek a sok segítséget!).
Hamarosan be fogom szerezni a Berserker V3-at is.
Berserker lett 23 euro ért nem volt szívem ott hagyni, amúgy is idézőjelben bakancslistás volt.
nekem ez a bersim van 1,4 afc vel 2,5 magon van a tekerés jó féle nem rossz kis mtl tank ez szerintem.
Egy nyugodt pillanatban neki ugrok. Addig olvasgatok itt mik a praktikák hozzá hogy jól muzsikáljon.
Hogy szoktátok az új szerzeményéket elmosni szakszerűen?
én pl ezt a tankomat nem mostam el ahogy jött meg is tekertem igaz át néztem de nem mostam el az új tankot.
én nemsokára lehet meg is tekerem majd tolok neked ide képet hogy szoktam ezt a tankot meg tekerni hátha segít az ismeg mennyi vatta kell bele.
Akkor megvárom, nem ugrok neki.
Biztos mindkét tank jó. Nekem az Expromizerek bizonyítottak, nem folyik, nem is tudna semmilyen helyzetben. Ez fontos. Már, amennyiben hurcolászod, melóba viszed, stb…Felső levegőzés, lékontroll. Extenderrel bővíthető 4 ml-re, ha szükséges. Külön kell rendelni. Jó íz és a legjobb th. Könnyen építhető.
Bírja a strapát, akár 30 watt, igazi dohányos mtl tank. De remek az ízvisszaadása desszerthez is.
Tartalék o-ring szettet rendelj mellé ha lehetséges. (Nekem ez maradt el…).
Az Exvape.de oldaláról direkt rendelhető minden.
Kiválasztható Magyarország is, most maileztem velük, eddig ez gond volt.
Nem a legolcsóbb, de nagyon jó termék szerintem. Masszívak.
Nekem a hurcolós “cigis” tankok mind ezek.
V4 és v5.
Remélem én is csak jól összezavartalak…
Ááá majd legközelebb kb 2-3 hónap múlva talán, most élvezkedek a Bersivel, relémel az lesz
Szia,
A v3 vásárlása előtt olvass/nézz róla teszteket. Sajnos problémás konstrukció lett. Csak egy jotanacs.
Néztem 1-2 tesztet de nem találtam benne semmi kivetni valót. Az RTA tankjaim csak itthon használom, rohangászósnak a Zenith II-t.
Szerinted mik a konstrukciós hibái?
Ez nekem nagyon tetszik. Örülök neki nagyon, hogy megvettem. Bár kedves férjem
-ezt még is minek van már kettő, én meg mondtam neki hát ez a legnagyobb probléma, hogy csak kettő van és nem is a szívem csücskei. Vele jól kifogok jönni úgy érzem.