Én csak annyit, hogy az ares 2-re ha rákeresel itt a fórumon sok íz probléma jön fel. Illetve a bersekerek mindig is a nehzebben kezelhető, vattázható tankok közé tartoztak, nekem v1 volt, szívtam is vele, v2 tulajok szerint sem a legkönnyebb a vattázása, nem tudom ez a v3 esetén is fenn áll-e még.
Részemről byak v9 klón, byka se klón, ataman v2, v3 klón és ambition mods bishop, ezek vannak, ezekkel könnyű bánni. A dvarw nálam határeset, működik, szeretem is, mert faék, de nálam nem a best.
De minden tanknak vannak jó oldalai és rossz oldalai, szóval nem kell félni, mindegyikkel lehet szívni. Meg kell venni az egyiket, kitapasztalni, aztán vagy marad vagy megy. Előre nehéz megmondani kinek mi fog bejönni, elég szubjektív dolog ez szerintem. Kezdésnek a bykák az egyszerűbb tankok közé tartoznak.
Amik a szempontok lehetnek: alsó vagy felső töltés, alsó vagy felső levegőzés, rta vagy rdta, deck kialakítása, lékontroll legyen-e vagy sem, afc fix vagy cserélhető, fix levegő gyűrű vagy állítható, deck hozzáférhetősége, menetes vagy lehúztaó és ezeknek van mindenfjata permutációja.
A fev és a bishop ilyen csepegtetős megoldással megy, vannak taifun és vannak kaifun rendszerű deckek stb, szóval elég tág a téma.
Ha rtad volt eddig, akkor én olyan tankot választanék, ami hasonló tulajdonságokkal bír, mint a mostani tankod, csak mtles.