Sziasztok.
Lapul-e valakinél a fent említett tank,mert nem használja?
Elsősorban ss-t szeretnék.
Amúgy,ha a neten rendelnék,honnan tudom,hogy eredeti vagy klón?
Sziasztok.
Lapul-e valakinél a fent említett tank,mert nem használja?
Elsősorban ss-t szeretnék.
Amúgy,ha a neten rendelnék,honnan tudom,hogy eredeti vagy klón?
Én is tőlük vettem,és ez tuti eredeti:
https://www.vaporism.cz/vandy-vape/vandy-vape-berserker-mini-v2-mtl-rta/
Képzeld el, nekem pont SS van és nem tetszik a kinézete
Viszont annyira szeretem, hogy nem adom
KöszönömItt néztem.Ennél kedvezőbben nem nagyon lehet közeli shopból venni?
1350 Forint a szállítás,és 2-3 nap alatt itt van.Utánvéttel kell fizetni.Egyébként ez a tankocska megérné még a dupláját is szerintem.
ehez van fém palást is ahogy néztem ezt a tankot de ha pl avval használja az ember hogy látjuk a leves mennyiségét a tankban.Meg lehet jövőhónapban beszerzek én is egy ilyen tankot de csak akkor ha jó íze vanmondjuk tetszik az ss színű úgyis régen vettem már tankotEl kell kezdeni valahogy az új évet
Ízre nem fogsz csalodni mert az egyik legjobb ízviszaadású rta a ketegoriájában egyedűl a tekerésre kell odafigyelni ,2,2.5 magon nagyon ott van és space coilozást is szereti …
Jó íze van. Meg a liquidnek is, amit beletöltesz
Szerintem érdemes rárepülni. Fémpalástal meg még jól is néz ki, de értelme zéró. Szerintem max marketingértéke van.
Igen marketing fogás a gyártó részéről a fém palást … viszont azért neh felejtsük el hogy azzal használva nehéz detektálni mennyi leves van még benne
Épp ezért mondom
Használti értéke nincs, lehet nézegetni, hogy milyen szép rajta a gravírozás
Pedig én nagyon akarnám, de már a gondolattól is bevérzik az agyam, hogy nem tudom, hogy áll a leves.
a sourcemoron néztem csak nem tudom mennyit is kell várni az előrendelésre azon az oldalon
Hát azért azt észre lehet venni mikor fogy a leves mert elkezd szörcsögni jó esetben a vaper már uttána tölt viszint a dryhittnél már tudatában lesz hogy ooo kellene tölteni
Győzz meg! Akarom
Én jobb szeretem látni mennyi van benne,mint hogy a vatta ízét érezzem
Jogos mert azért jobb a leves mint a dryhitt
Sőt,nálam a füstös és a sárga palástok is úgymond …mumusok
Hát azért azon még átlátszik.
Nekem most az jön be, hogy fém és az alján egy vékony pyrex kémlelőgyűrű.
Öreg vagyok már alig látom,csak érzésre szoktam szívni na jó…azért az olyan tetszik ám nekem is csak annyira nem a barátom
Szzzzzerintem meg vatta ízű liquidet kell bekeverni a tankba és fémpalást/dryhit probléma megoldva:
https://www.cigabuy.com/-p-20622.html
Sub-Total: $23.76
Deutsche Post(Liquid Pod): $8.89
Total: $32.65
K.b.10 nap,és nálad a tank.
(szaraxik a szerverük,nem biztos,hogy elsőre meg tudod nyitni).