Hát ez is meglett. Egész szépen alalkul az MTL palettám.
Asszem most egy jódarabig nem is lesz szükségem ilyesmire.
(@Ispy légyszíves tedd a kezed a szád elé, nem akarom látni a gúnyos vihogásodat a fogadkozásaimat illetően )
Hát ez is meglett. Egész szépen alalkul az MTL palettám.
Asszem most egy jódarabig nem is lesz szükségem ilyesmire.
(@Ispy légyszíves tedd a kezed a szád elé, nem akarom látni a gúnyos vihogásodat a fogadkozásaimat illetően )
Figyelj bro, én eladtam az asmodus colossalt, mert minek ennyi mod, mennie kell, erre most vettem egyet CB-ről, szóval én részemről inkább kussban maradok.
Itt már nincsenek szabályok!
Ja, egyébként meg királyul néz ki
Szép! Használd egészséggel!
Ezt már nevezem
Erről eszembe jutott Nikki Sixx, aki annak idején kilószámra húzta le otthon a budin a kokót, mert mindjárt jönnek a rendőrők és elkapják miatta. De sose jött senki, ezért kisvártatava hívta a dílert egy újabb adagért.
Szerintem az agyad ugyanazon terülteén található a viselkedésminta fészkes gyökere
Nincs vigyorgás csak mosoly, mert örülök annak, hogy bővült a készség készleted. Ha teheted számolj majd be a tapasztalataidról. Remélem beválik.
Ó,de mesés
Már meg is tekertem
Első benyomások:
Ez bizony ízig-vérig MTL. Teljesen nyitva is MTL marad, viszont zárva sem horpad a homlokom. Mintha kitalálták volna, mi az ideális, a légbeömlővel meg finomhangolhatod. Momentán ezzel az én ízlésemet eltalálták, a cserélhető afc-sekből is mindig a középutat választom, így most nem is hiányzik, hogy itt ilyen legyen. Mondjuk helyette betehettek volna még egy driptip-et, vagy egy csokitortát vagy valamit.
Íz/gőz tök rendben van.
Amin meglepődtem, hogy nagyon simán jön belőle a gőz, semmi szörtyögés vagy ilyesmi.
TH az így első ránézésre átlagos, de ez ízlés kérdése. A legutóbbi beszerzésem egy Berserker volt, na annak van TH-ja rendesen, sőt a tankjaim közül ebben a témában az viszi a pálmát. Ami ott érezhető TH-t produkál, az itt selymesen csúszik. Szóval úgy néz ki, keverésnél el kell döntenem, hogy miből fogom pöfékelni. Majd valami durvább lével is ki fogom próbálni, hogy azzal mit kezd.
Az a helyzet, hogy pont azt kaptam, amit vártam, szóval: öröm bódottá
Recommended
Most az utolsó 30 percet végig láncvépeltem. Ahogy bejáratódott a vatta egyre jobb lett az íze. Emellett 0db dryhit. (Gyári tekerés és vatta)
Nagyon örülök. Ahogy mondani szoktam " tévedés kizárva".
Frankó gratulálok!!!
De nagyon örülök neki
Hát még én
A berserker V2 a “jobb választás” vagy az ex V5?
Szia Beatrix! V2-ből csak a Mini szerintem. Ha 22-es kell akkor Berserker ha 24-es akkor Exvape! Tettem fel egy képet mindkettő rajta van!
A kérdésem az lenne tisztelettel miért, egy kicsit bővebben kifejtenéd??
Szerintem az afc miatt a minibe fém betétes én azt venném.
Láttam
Ha az Ijoy-ra akarok újat a Berserker V1 helyett,akkor 24-es kell.Azért gondoltam a Berserker V2-re.Az ex is nagyon ígéretes,de az 23mm.
Lehet bután mutatna az Ijoy-on.
Így is van a 24-essel egy icipici pereme az 510-nek
Szia! János a leglényegesebb dolgot leírta az afc a sima V2-vel nehéz játszani a tekerés magasságával, pillanatok alatt takába rakod az afc-t! A tank szekción is javítottak! Saját vélemény az ízek is jobbak! Én a simát 2 hét után elengedtem! Ez egyenlőre jól muzsikál! Bár teli van hibával ő is pl a feltöltés ha nem kicsi csőrű a flaska ideg játék a sima V2-nél szintén meg van ez a probléma! Másik idegesítő a levegőző állítás! Aki azt megálmodta egész nap azzal büntetném hogy tekerjen mindíg egy lukkal odébb!
Hát… mind a kettő
Szia!Hát én csak futólag néztem mert kinézetre tetszik de nem gyözött meg így más lett…