Na a nagy profizmus, eddig úgy szívtam, hogy a levegő szabályozó zárva volt, ez annyira fájt
levegőző nekem 2 lyuk van nyitva csakelzárva nehézkes szívni
Én azt is megoldottam kb 3óra hosszáig, azért volt az olyan fura
Én örülök, hogy a Bersit vetted. Mert úgy rémlik tágabb levegőzésű tankjaid vannak mint az Expromizer. Nem tuti, hogy bejött volna. De most, hogy leszóltam, megyek is. Csak azért írtam, mert nekem is ez volt a gondom vele…
Igen, nem vagyok jóba a szűk mtl el, szét megy az agyam tőle, pont elég volt most ez a nem nyitom ki a levegőző szabályozót buli, kezdtem egy picit bepánikolni, hogy ez így érdekes lesz. Jó jó de valami itt nincs rendjén k…va nehéz ezt szívni
Én se szeretem ám, ha túl szűk…
.
.
.
De a v4 teljesen kinyitva középszűk. Az dohányos ártányokhoz pont jó
A v5 meg kifejezetten nyitható.
Ok, nem győzködésből mondom.
Ti nagyobb levegőt szerettek, tiszta sor
Ma a v4-et megszentségtelenítettem Nutty dream-mel. Feladtam ezt a szorongásom Hú, hát igen jól hozza…
Nekem is ez a véleményem a V5-ről, különben
A V4 és a V5 is jó volt ízben, csak fájt tőlük a fogam. Nagy volt a vákuum. Az 1.4et már meg sem mertem nézni.
Óvatosan, enyhén nyitott szájjal kell a szipkát közelíteni és akkor nem fáj a fogad
Ma olvastam a facbúkon, nem tudta kinyitni a longfillt egy csoportban a fickó…lehettek vagy 14 éves átlagéletkorú vérvaper társalkodás…
-bicska!
-én fogóval tépkedem!
-ne már bazzeg, mar úgy néz ki a teteje mint a P@rnhubon a videó!
-én leharapom.
-hülyék, asztal sarka, oszt kepattintod.
10-15 évesen foggal blankoltam az MZS kábelt…most meg fogászhoz járunk
Én sötétben a modot bactam a szemfogamhoz a minap. Azt hittem, van még rajta tank…
Fém driptip veszélyesebb amúgy!
Van valami diszkréten perverz abban ha valaki sötétben egy fémeszközt csapkod a fejéhez
A fogamat még soha nem vertem be sehova, vagyis nem emlékszem ilyenre. De majd enyhén nyitott szájjal közlekedek.
Intelligencianövelő…bár a tág mtl-t kedveled
Ha magánhangzóval kezdenéd a mondatot, mondjuk kedvezőbb
Én már igen. A padlóba. De azon a nyitott száj sem segített
Van…íz nincs, TH meg sok.
Azért egy enyhe fémes íz becsúszhat
NiFe…csak különírva pont a nagy Yihi volt. Az meg súlyos
A deck részével vannak problémák ha jól emlékszem, ne haragudj nem volt időm visszakeresni. Amint lesz és nem felejtem el, jelezni fogom (vagy linkelni a tesztet).