HILDA HIBÁK. HILDA HIBÁK?
Már a Brünhilde tesztelés hajrájában vagyok, így kicsit bátrabban nyúltam a csajhoz, mint korábban. Túl hibátlannak tűnt, tehát valamit tennem kellett… Megpróbáltam „szándékosan” előállítani a gyakran emlegetett hibákat. (Bocs Zoli, hidd el, végig vigyáztam a hölgy testi épségére)
Szivárgás, folyás
Az elmúlt hetek során egy alkalommal könnyezett illetve sírt a tank, ami annak volt köszönhető, hogy nem elég alaposan húztam meg a meneteket.
Többször is próbáltam tesztelni ezt a tünetet. Egyetlen esetben jelentkezett komolyabb mennyiségű liquid vesztés, az pedig a fel- illetve a túltöltés. A „furcsa” töltési megoldásnak köszönhetően viszonylag könnyű túl sok cuccot lapátolni a tankba, ilyen esetekben valóban orrán száján veszíti az értékes beltartalmat. Egy pici odafigyeléssel a probléma könnyedén orvosolható. Ugyanis nem vesztünk semmit, ha esetleg kicsivel kevesebb anyagot tolunk a tartályba.
Törékeny felépítés
Használtam útközben, használtam munka közben, használtam otthon. Egy karcolás sincs rajta, sem a fém részeken, sem a palást „üvegén”. Nem kezdtem el ütögetni, felszúrni, tűzbe dobni, de a mindennapi használat során semmilyen sérülést sem sikerült előállítanom rajta.
Azonban egy kontrollált borulási tesztnek a résztvevője volt. A szett így nézett ki: Aegis Solo mod, rajta a Hilda. A megborítás során a tank nem is érintkezett az asztal lapjával, így megsérülni sem tudott. Kizárólag a mod találkozott a talajjal.
A teszt kedvéért rátettem egy Drag X-re is, az eredmény ugyanez, azzal a különbséggel, hogy „csattanás erejét” a driptip illetve a topcap fogta fel, minden gond nélkül.
Túl sokat követel az építése, érzékeny a huzalra, vattára
A körülményeimből fakadóan ez a pont különösen fontos és közel áll hozzám.
Akárhogyan is tekertem, építettem, egyetlen centi huzal nem ment a kukába, gyakorlatilag mindennel üzemel. És ami fontos, mindennel megbízhatóan üzemel! Nem teszem próbára az ingerküszöböt a tekerések minőségének illusztrálásával (gyakorlottabb vaperek azonnal felgyújtanának érte), kérlek higgyétek el, nem voltam válogatós. Soha sem mondott csütörtököt! Ha rányomtam a tűzgombra, érkezett a delej és érkezett a gőz, nem is akárhogy! Használtam kanthallal, Ni80-al, mtl fused claptonnal, gond nélkül, kapott 2,5 és 3 átmérőjú tekerést. Elronthatatlan!
A vatta kérdéstől magam is tartottam, nos, járt benne Firebolt, Muji, Canna Cotton, DM kozmetikai. Konkrétan semmilyen probléma sem jelentkezett az építések során. Stabilan hozta a tank amit kell, ízek-gőzök a topon!
Értékelés: kezdőként is tökéletes választás, haladóként pedig egyszerűen hátradőlve élvezheted a tökéletességét. Felejtsd el az összes negatívumot amit hallottál róla, vegyél egyet és fogd rá a nyuszira, esetleg rám! Nálam biztosan lesz egy! Mert hülye azért nem vagyok!
Köszönöm a tesztelési lehetőséget @anon31274546 ! És köszönöm @Tibor_Varga a sok-sok segítséget!
ui: ha a tank nem érkezne vissza, az nem a véletlen műve! A szerelem erősebb…