Az én címemre mostanában nem jön semmi!
Kollégám barátnője home office -ban van
Ez nem jó Barátom ez Usa vért hú@zol a postán és a vámon…
Ahogy nekem mondta @lachenbacher néniidézem :
“Kiszólt a lyuk a gödörből”
Arra jó volt hogy Zolikát lenyugtassa, és én is kimásztam a csöbörből , vödörbe.
Á…én egészben veszem meg mindíg
Akkor próbáld meg a darabszámát osztani, felére, majd negyedére
A csajok az irodában nálunk mit rendeltél már megint ? Ja tudom hagy szagiiii
Ha deszkát akarsz az E8.ba ott a vape 42…ott van náluk én ott veszem.
Ah nekem mazlim van, hogy nem ertek hozza. Szépségeket sajnos én is latok, de szserencsere nem tudom megépíteni
Khm …még csak figyelj minket majd belejösszvolt így más is
Nálam ugyanez, csak én többségében pasikkal dolgozom. De már tudják, nem is kérdezik mi van benne, ha látnak egy csomagot az asztalomon
Csak hülyülésből írtam egyébként nézegettem már.
De teljesen elégedett vagyok az E8-cal minden mód megy, tizedvatt, stabilan mér, megy a NiFe TC szóval lehet hogy kifogtam egy ultrajót.
Lehet…nem rossz az az elektronika nekem is van két modom is azzal abból egyik se volt jó amikor jött egyet sikerült feléleszteni…
Én is így voltam kb…2 hétig. Aztán elkezdtem olvasgatni, és 2 hét után jött az első csomag amiben az építéshez szükséges eszközök, és egy olcsóbb rta volt. Aztán ha ráérzel, már tényleg csak rajtad múlik, hogy kell e mindig az újdonság, vagy megmaradsz a jól bevált tanknál. Ha úgy lesz, akkor a cigi árának töredékét fogod elkölteni
Szia Petra!
Porlasztó aroma függő, elég lehet 1 tankig, vagy 2 hétig, de ha havi 5 darabot számolunk meg a levest sem leszel az 50k közelében. Itt inkább az új ízek a neccesek,.nem szabad ész nélkül keverni,.csak 10ml-s adagokban, drága az alap,.hogy menjen a lefolyóba. Az építésnek sok előnye van,.az egyik, hogy 2-3 porlasztó árából 1 évig elvagy. Az innokin jó lesz, ismert márka, de kezdj el gondolkodni egy második szettben, mert műszaki cucc,.ha bedöglik-eltörik-elveszik, akkor csak a fogad tudod szívni.
Figyelj már… miért akarsz velem összeveszni??? Vagy utálsz? Ha mégegyszer lenénizel,hadjáratot indítok
Isten őrízzsosem veszekszen
De nincs igazam ?
Na ugye .
Nekem nagyon tetszik olyan nem tom jó kimondani @lachenbacher néni
Oh hogy mentek ti a … most keresek is másik nevet,csak még gondolkodom rajta…
Itt összetartás van kérem