Sziasztok!
Írtam már párszor, sajnos mindig valami bajommal kapcsolatban, de sok-sok kísérletezés után úgy tűnik jön rendbe a dolog. nem 100% ugyan, de aki a kicsit nem…
Van mostmár 3 újraépíthetős tankom, ezek: ares 2 LE, brünhilde, geekvape ammit mtl.
Szerintem itt a legtöbbetek tisztában van ezekkel a tankokkal és sokan is használják őket/valamelyiket a három közül. Vettem hozzájuk egy rakat előre elkészített tekerést, de őszinte leszek nem vagyok megelégedve velük. Az ares 2-höz kaptam egy nem clapton nem fused nem anyámkínja, csak sima (szerintem) 3mm-es átmérőjű 1ohm-os kanthal tekerést, messze ezzel értem el a legjobb eredményeket. Ez sem olyan amire mondjuk számítottam, erről később…
Sokan mondtátok, hogy meg kéne próbálni a nem clapton, nem fused stb(továbbiakban “sima”) csak sima huzalokat amire akkor azt mondtam, hogy erre a hónapra már túltoltam így is a költekezést úgyhogy majd kövi hónapba. Hát végre itt a kövi hónap.
Első kérdésem az az lenne, hogy milyen tekeréshez használható segédeszközt tudnátok ajánlani? Igazából tudom, hogy beütöm a netre és kidob 10000-et, persze néztem is, de a tapasztalat alapján szeretek döntést hozni, ami nekem jelen esetben nincsen ezért mielőtt költekeznék inkább kérdezek.
Itt gyakorlatilag bármire kíváncsi vagyok mert sosem csináltam még ilyet, semmim sincs.
Csak a neten keresgélés alapján ezt találtam a legjobbnak:
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/0/0/5/3286-Red-E-cig-DIY-Tool-Accessories-Kit-V3
Ebbe úgy mintha minden lenne ami kellhet.
2.) Itt inkább megint véleményeket szeretnék kérni tőletek, hogy ki milyen huzalt használ, hogy tekeri(átmérő, magszám, spaced/nem spaced). Tisztában vagyok vele, hogy ezt magamnak kell kitapasztalni,de mivel a nulláról kezdem úgy gondolom, hogyha pár ember kitapasztalt paramétereit megismerem azzal csak nyerhetek.
3.) Akinek pedig nagyon sok ideje van …
Az ammit és hilda duóról már nagyon sokszor kérdeztem én is, és olvastam is itt, tehát velük kapcsolatban szerintem már csak a tekeréssel lehet gond. Az ares viszont más tészta, bevallom eszméletlenül tetszik viszont nagyon nagyon szűknek érzem a legnagyobb levegőnyílással is. Konkrétan bereped a homlokom mire bármit tudok belőle szívni. Meg szerintem a tekerés is lehet túl nagy bele amit gyárilag adtak. Itt is azt szeretném kérdezni, hogy ki hogyan használja, és, hogy mennyire lehet elkerülni azt, hogy például 3 szívás után eszméletlen meleg legyen a gőz.
Igen ez megint egy hosszabb kérdésözönre sikeredett, de most van időm összeszedni a gondolataimat és leírni. Köszi, ha elolvassátok és várok bármilyen kommentet.
U.i: tudom, hogy szanaszét az oldalon vannak hasonló témák, viszont a vizsgáim miatt mostanában nagyon nincs időm olvasni, ezért csak emlékeim vannak, hogy mintha ezt is meg azt is olvastam volna valahol… meg azért döntöttem az új téma mellett, mert több kérdést is felteszek, ha esetleg ez gond vagy ilyesmi, akkor szívesen felteszem az adott témák alatt külön-külön a kérdéseimet.
Szép hétvégét mindenkinek!