ennyi pl szerintem elég is a tekeréshez szerszámok terén én ezeket használom eddig nem nagyon kell ide oly sok minden.
ja meg persze a megfelelő huzal is
ennyi pl szerintem elég is a tekeréshez szerszámok terén én ezeket használom eddig nem nagyon kell ide oly sok minden.
Valószínű gagyit fogtam ki ami nekem volt ott az egész 1 részből állt és közepén pattant el mindkettő. Az újabbaknál már biztos orvosolták ezt.
@Fektetett Mint látod lehetőség és variáció mindenben van, csak ha nem szükséges effektíve sok pénzt adni akkor ettől kíméld magad. Tudom-tudom smucig vagyok xD
Hát ja De ez a szép ebben, fillérekből is meg lehet oldani, na meg drágán is, mint én. Én úgy voltam vele, ha már csináljuk, akkor legyenek csilivili eszközök, azért nem egy ökör ára.
vágom akkor gyenge volt ott nagyon azért pattanhatott el.Persze lehet azért a minőség is számít már ezeknél az ollóknál nem mindegy már az sem szerintem milyen anyagból vannak össze rakva.
Az olló soha nincsen a helyén, mert a gyerekek szétpakolják, a fúrószár koszos, körömvágó csípeszem van, de na, azzal vágom a körmöm, csípesze meg csak a feleségemnek van, lecsap ha mindig elveszem. Szóval…ez van. Én mondjuk nem szettet vettem, segéd 4k, csípesz, fogó, olló 1.xk, szóval még egy tízes sem volt.
Én megvédem a mini tab -ot
Imádom, megfelelő a magassága, nem félek hogy eldől (mert amikor a modon építettem egy párszor borult minden).
Az ellenállást nem teljesen pontosan mutatja szerintem, olyan 1-2% eltérés lehet talán.
Kezdő építőknek mint amilyen én is vagyok remek egy választás lehet.
Nem kell megvédeni, mert senki sem bántja.
Ez a szép, ahány ember annyi megoldás.
Köszi mindenkinek, így jobban átgondolva tényleg majdnem mindenem van már most is itthon. Ares2höz járt szerintem egész komoly kis tekerősegéd, a többi: olló, csipesz egyebek meg volt. Érdemes volt ülni rajta pár napot mert így van +10ezrem a következő készülékbe. Mert “sajnos” ez ilyen…úgy kezdtem neki most, hogy na jó de mostmár tényleg csak egy készülék és kész.(a harmadik mod vásárláson agyalok, mert így egy tank mindig pihen)