Jó, mondjuk a 0,25 már nem nyeklik. De pl. a 0,16-ost vattázni művészet.
Azért a 0.16- hoz kell bizonyos fokú perverzió…
29ga (0.286mm) alá nem megyek, mert szar vele dolgozni
Hát ja. De viszont van egy bazi jó tulajdonsága. Elég szűkben tolom az mtl-t. 1.0 airpin és 1.0 airflow. Mivel ilyen vékony a huzal, eszméletlen gyorsan melegszik és ugyanúgy hül. Szóval remek vele akár láncban is az mtl. Nem forrósodik a kazi.
Attól én behorpadok. 1.2.
Egy napot persze simán miért?
Köszönöm a tippet !!
Nekem ez az egész gyanús. Először is nem tartom valószínűnek, hogy te a modon tudod állítani az ellenállást, mert ez elsősorban a fűtőszáltól függő érték. Valószínű, hogy amikor állítod, az a rendszer logikájában valami mást jelent és nem a fűtőszál ellenállását. Az algoritmusban ezért valami zavar támad és ezért nem jön a gőz. Javaslom, inkább használd a teljesítmény üzemmódot. Ehhez a mod felismeri az ellenállást (ami majdnem tök mindegy, mekkora) és annyi feszültséget és áramot ad hozzá, hogy azt elérje.
Ezért kérdeztem akkor te sokat nem használod.
Egyszerű a képlet. P=U x I [w] Ha 60w a P, akkor nézzük meg, mire elég a 2x 3000 mAh akksi. Teljes lemerülésig ez 6 Ah. Ha a feszültség 3,7 V, akkor a fenti képletből az áram, vagyis I = 60/3,7 = 16,22 A Ez így összesen 16,22/6 = 2,7 óra. Valójában ennél sokkal kevesebb, mert különben kukába menne az akksi. Összegezve tehát elvileg összesen 2,7 órát lehetne nyomni a Fire gombot. Egy slukk 3 sec, vagyis 1 perc 20 slukk. 2,7 óra az 2,7x60 perc, így az 2,7x60 x 20 = 3240 slukk. Ezt persze a gyakorlatban még 17 watton sem bírja a két akksi, csak talán 1000 slukkig, vagy addig se. Ez azt jelenti, hogy van egy 1/3-os korrekciós tényező, ami máris azt jelentené, hogy a háromszoros teljesítménnyel max. kb. 330 slukk jöhet össze naponta, vagy az akksik feltöltéséig.
Fantasztikusan összegezted csak ámulok és bámulok
De én ezt úgy számolnám ki,ha lemerül az akkum,kicserélem
Szépen le vezetted de… én kb 1600+ slukkot nyomok egy nap 2db 21700at vagy 4-5 18650-et meritek le…300 az nekem nem sok…Vagy mit is akartál ezzel?
Én is úgy szoktam. Csak most egy kicsit átmentem nektek tantóbácsiba, hátha jó lesz még a levezetés valamikor valamire. Lehet, hogy közületek lesz majd valaki a világ legjobb rta fejlesztője. Én meg elősegítem.
Alátámasztottam az állításod, mely szerint 60 watton tutira nem sokat pöfékel egy akku ellátmánnyal.
Van baj nálad is… …(persze nálunk is)
Sose tagadtam. Különben nem is lehetnék itt
Most mi van? Kellőképpen kipihentem magam az egy nappal megtoldott hétvégén.
csókos vagy…én sódert hordtam így ki vagyok …pihenve…
Én a halogató harc híve vagyok. Idegesítene is a gondolat, akkorát fogok szívni az elmaradt dolgaimmal, mint a kamcsatkai torkosborz. De egyelőre még szisztematikusan elhajtom magamtól a gondolatot, nem szeretek stresszben élni. De azért új fedést kapott a lebontott cserépkályha az udvarban, macsétával kivagdostam vagy 100 újonnan kihajtott ecetfát, megnéztem a balatonfelidéki erdőség egy részét, nyárson sütöttem szalonnát és találtam 1 gombát, amit hazafelé jövet nyersen meg is ettem. Este pedig új felismerést tettem, mert megláttam az udvar felett átsuhanó uhu baglyot, amiről nem is tudtam. Mostmár sejtem, hová tűnt el a macska, ami szokásától eltérően nem jött a napokban.
Biztos UhU volt nem a gomba?
Baszki, erre nem is gondoltam. Pedig eszembe juthatott volna, hogy talán turul, mert villogó aranyszínű csíkot húzott maga után, közben pedig folyamatosan fingott.