Donat
(Dobri Donát)
2021. július 4. 08:58
43
Szia István
Alap esetben normálisnak mondható , hogy amikor szívod lerakódik a drip tipben a pára.
Ajánlom figyelmedbe Kinga cikkét erről
[condensation]
Ha Vaperina szemmel nézem a telet akkor két rossz dolog van benne. Egyik az amiről már írtam is, hogy télen megdermed a liquid a tankban, vagy út közben a flaskában. Ezért a VG többlet ilyen cidriben nem annyira tanácsos, mert tele leszünk dry hit-el. Ami bár pillanatnyilag rosszabb mint a másik dolog, de legalább rövid időn belül némi PG-vel orvosolni tudjuk. Így ez trendin fogalmazva „Problem solved!” De ott van a másik dolog, ami engem személy szerint jobban zavar mint a dry …
Még kiegészíteném azzal, hogy a szívási sebesség és a levegőzés nem összhangban történő működése is felhúzhatja a liquidet a drip tipbe, onnan pedig a szájba. Javítsatok ki ha nem így van
[image]
Sok dolog van, amit nem árt ha tudunk mielőtt megvesszük az első e-ciginket. Vagy ha már megvettük és használjuk, sosem késő tájékozódni a témában. Sok izgalmas dolog kering az elektromos cigaretta körül. Rengetegen vagyunk, akiket azonnal beszippant a Vaper feeling. És természetesen olyan is akad, aki csupán használni szeretné a szettjét. Nem mindenki akar mindent tudni, ez teljesen normális, és ezt el kell fogadni. Én, aki a miértek miértjére is keresi a választ, most kicsit visszaem…
7 kedvelés