Emlékszem amikor megvettem a pioneert, hogy mekkora wow érzés volt a dvarw után…igaz a gyümis ízekre jó volt, azokat hozta, de a desszerteseket nem annyira. Főleg heisenberget szívtam belőle, arra pont jó volt.
Hát azóta sok minden történt, akkor sem ez volt a legjobb, inkább a legjobb olcsón (gondolom klón), persze vannak akik rá esküsznek. Én azt vettem észre, hogy nagyon kényes volt a vattázásra, ha nem találtam el, nem jöttek az ízek. Igaz mujival használtam, az sem a top ízvisszaadásban, főleg mert kell neki egy tank, mire betörik. De az is lehet, hogy csak én voltam vele béna.
Szia Elek!
Köszönöm!
Sajnos a dohányos ízek nekem pont nem nyerők, remélem nem csak azokkal lesz jó
Én inkább gyümölcsös, desszertes ízeket kedvelem.
Éva
Nekem a 16 mm-es törpe Dvarw -ba sikerült belenyúlnom. Előtte nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Dohányos ízekhez ez felülmúlhatatlan. Pont olyan, mint az analóg cigi. Én nem tudom, hogy a 22 mm-es sima Dvarw annyival rosszabb lenne - e, de nem tudom elhinni. Viszont a törpe Dvarw hatalmas előnye, hogy azonnal érezni az ízeket a kis méret miatt, ellenben a normál méretű kazánokból először a levegőt kell kiszívni, s csak később jön meg az ízük, majdnem addigra, mire a mod leidőzít. A nagy méretű tankok inkább csak lánc-slukkolásnál élvezhetőek. Na persze én nem sokra értékelem a gyümölcsös, és a desszert ízeket, sőt a kívülálló nem dohányosok szerint is büdibb, mint az RY4 Solub Rotterdammal keverve. Ez utóbbira csak azt mondják, hogy vattacukor illata van. Nálam a tekerés Ni80 28/40 clapton, 1,8 - 2 mm-es magra 8 menet, és 2 lyukú AFC -t használok. A 28 ga SS huzalból nálam már 14 menet kell 1 ohmhoz ugyanekkora átmérőn. Én a By-ka V8 -al vagyok pont úgy, mint @Ispi a Dvarw -al, én abból szívom a Heisenberget.
Kíváncsi leszek! Köszönöm a válaszod!
Nekem a desszertesek gőzére azt mondják, olyan mintha cukrászdába vagy kávézóba léptek volna be
Majd lehet próbálok dohányos liquidet még, de amit eddig próbáltam, nagyon nem volt jó
1.2 levegő 27-28 ga Ka1 5-6menet titanium vatta,és nem megtömni ! csak a lyukon áthúzom,levágom ,etetés és klasszmár amikor jól sikerülha nem…akkor újra tábla
Én sem próbáltam még a kínálatnak a tizedét sem. Talán jobban sikerült választanom. A vásárlók véleményeit olvasgatom, mielőtt valami újat rendelnék. A Solub Rotterdamon én például nem nagyon érzem a dohányt. Valami vaníliás -likőrös ízvilága van, ezért keverem hozzá az RY4 -et, az meg a feleségem szerint büdi, talán még csikk szaga is van. De összekeverve a kettő kioltja egymás előnytelen illatát. A Symphony sem rossz, de a Rotterdammal keverve már szinte mindegy, melyik karakteres dohány aromának veszem el vele a zavaró mellék ízét. Úgy nekem sem jött be egyik sem, hogy kevergetés nélkül önállóan szívjam egész nap. Egyszer egy ilyet kaptam: https://www.vapestreams.co.uk/shop/cubano-nic-salt-e-liquid-by-vgod/ . Csak ez már készre kevert e-liquid, ráadásul Angliából, nem ilyen csóróknak való, mint én vagyok.
Smok TFV12 Cloud Beast Dl-ről váltottam most - azaz szószerit 2 órája- egy Dvarw MTL FL (22ml) MTL-re. Sajnos sikerült visszatérni az analógra, egy cimbinek szereztem egy MTL tankot, amit 2 nap alatt bejárattam, meg átnéztem, hogy tudom a tudást átadni, hogy egy teljesen szűz vaper is belejöhessen. 2 nap alatt annyira bejött az MTL, hogy analógot nem vettem elő, így adok az MTL vonalnak is egy erős esélyt, mert nagyon stabilan indított nálam.
Első blikkre eddig a Dvarw hozza azt, amire számítottam, egy Clapton tekerés van benne, de szerintem egy héten belül elkezdek kísérletezni a tekerés/vatta arányon, addig szokjuk egymást. De a kezdés bíztató.
Volt benne egy fajta arc, szemre meg nem mondom melyik, de valami szűkebb jószág, és egyelőre teljesen jó ez. Most barackos gumicukor van benne (DL-ben nem estem hasra tőle), hát MTL-ben finomabb, de még mindig nem győzött meg. Holnap savanyúcukor és Heisenberg teszt lesz, illetve görögdinnyés zöld tea. Kíváncsi leszek
Ki volt fizetve, én csak átvettem egy közös ismerős által. Két tankot kapott (egy Penodat clone MTL-t) meg egy RDTA-t. Az MTL nagyon nyert nála, Ő analóg cigiről akar lejönni, és eddig sikerült neki két hétig egy ELF BAR-ral, ezért ruházott be egy alap készülékbe az ajánlásom alapján. De szerintem egy napon belül tag is lesz, mert beinvitáltam a vaperina-ra
Beépített akkumulátoros szó szerint az ELF BAR. X slukkra van “tervezve”, különböző ízekből. (Neki 1500 slukkos volt). Kb annyit bír az akku, majd utána kuka. Nem egy környezetbarát jószág, és nem is a legpraktikusabb. De arra jó volt, hogy kipróbálja. És tetszett neki.