Tankot újítottam 🥰

Szia @Vaperina_Kinga !
Igen ezzel tisztában vagyunk,ezért is a feltevésem,hogy a mini kazántere kisebb kellene legyen,de majd elvállik a pontos méréseket követően​:v:

3 kedvelés

A deckben nem vagyok biztos, bár mintha az ugyanakkora lenne. :thinking: De nem akarok beleszolni. Várom mire juttok majd. Sok sikert. :blush:

2 kedvelés

Erre a hónapra bőven kiköltekeztem, legfeljebb a következő hónapban lesz újabb beruházás. Viszont megmértem a Minit.

A kazánpalást belső átmérője 14,8mm, a kazánpalást belső magassága 12mm.

@Vaperina_Kinga a következő takarításkor ha lennél szíves megmérni a BSKR kazánpalástját, akkor nem kellene @blini80-nek egy hónapot várnia.

4 kedvelés

Még nem raktam össze, kérek 5 percet. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nincsenek hipermodern eszközeim, sem tolómérőm, de nálam egyeznek az általad írt méretek. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Kölcsöninfó az ifjúságtól: a berzi és a berzi mini deckje és mindene azonos. Csak a külső méretek változtak. :upside_down_face:

4 kedvelés

Sejtettem. :wink:
A probléma megoldva, némi közös erőfeszítéssel.

Tudtam, hogy rád mindig lehet számítani. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

Köszönöm a megerősítést. Ezt mondom kezdetektől. :grinning_face_with_smiling_eyes:

De ha igény van rá, akkor méregessünk, kinek van nagyobb. :rofl: :rofl: :rofl:
Bár koromnál fogva már elszoktam ettől.

3 kedvelés

:grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Kölcsönmérés visszajár! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Igyekszem. :smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

Most olvastam csak elnézést a késlekedésért!Köszönöm az infokat és egyben bajom is picit,mert már úton van a Bskr v2 mini,viszont Bskr v2-öm már volt és azért annyira nem voltam oda érte vmiért,vagyis tudom miért igazából,mert mellette ott volt egy Kayfun Prime Nite meg egy Kayfun Lite és úgymond éles ízekben elmaradt,viszont azóta már nincsenek meg a Kayfunok( a Primeot azóta is bánom),így hátha más lessz a felállás,igaz most meg Chutulhu Artemis van meg Taifun Gtr,mind1 reménykedek,mert vizuálisan meg borzasztóan tetszik meg a kezelhetősége is prima igazából,talán a fémbetétes afc-k megmentik az ízeket ezeknél már lejebb merem pozicionálni a tekerést​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia @Vaperina_Kinga !
Kb 3-4 hét múlva megérkezik a mini nekem,ha minden jólmegy a postán​:slightly_smiling_face:Mivel tudom,hogy te a tágabb mtl-t részesíted előnyben szívesen neked ajándékoznám a 2.0 ás és a D1 es fémbetétes afc-t,ha érdekes számodra majd,nekem biztosan nem fognak kelleni és a mini is biztosan maradni fog mert tetszik és kész​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szia @blini80 :blush:

Aztaaaa Szilárd! :heart_eyes: Köszönöm szépen, elfogadom. :smiling_face_with_three_hearts: Jelenleg AFC nélkül üzemel, így meg olyan fura. :sweat_smile: És a pozícionálás is nehéz. A fémbetétes AFC hatalmas könnyítés lenne. Nem kéne bajlódnom többé. No meg nem égne oda. :blush: Köszönöm mégegyszer! :kissing_heart:

3 kedvelés

Nagyon jó lett a beszámoló! :+1: :sunglasses:
Itt :vaperina: olvastam először, erről a gyöngyszemről, már 2-hete őrlődöm hogy nekem is kell! :heart_eyes:
Kell igen kell, nincs megállás Vape is Life! :black_heart:

3 kedvelés

Köszönöm szépen. :heart: Úgy hiszem nem fogsz csalódni. :blush:

2 kedvelés

Szívesen!Ahogy megérkezik azonnal szólok,örülök,ha órülsz neki,úgy gondolom ez az eggyetlen probléma a sima v2-vel az a fránya afc​:+1:

1 kedvelés

Ezzel teljes mértékben egyet értek. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem minim van, nagyon megszerettem.
Remélem neked is hasonlóan be fog válni.

8 kedvelés

Sziasztok​:v:
Mostmár jópár napja használom a Berserker V2 minijét és azt kell mondjam szuper cucc,most hogy annak idején mi volt a problémám a v2-vel az afc-n kívül lehet semmi vagy én változtam nem tudom,de nekem ez most borzasztó jó ízeket produkál,annyi talán,hogy a Kingájénak a top capje szerintem szebb,viszont ennél meg rendes a menetirány és jól tart,mai szemmel nézve akár a v2 akár a v2 mini ,mind2 remek tankocska​:v:

11 kedvelés

Sziasztok! :love_you_gesture:

Szállítás alatt van a Berserker V2-m, tudom hogy a mini “jobb”, de ez jobban tetszik… A fő probléma miatt meg is rendeltem aliexpressről a fémbetétes afc-ket hozzá, a vélemények alapján tökéletesen működik, nem gagyi… :slightly_smiling_face:
Brunhilde-ben az 1.8-as vált be, de szívem szerint pont az 1.4 és 1.8 között használnám, szóval az 1.6 lesz szerintem a kiválasztott.
Mtl-ben a desszertdohány ízvilágot kedvelem leginkább…
Tudnátok hozzá jól bevált tekerést ajánlani? (Huzal típus, menetszám, ellenállás és a hozzá társuló watt) :nerd_face:
A gyárival mennyire muzsikál jól?

Köszi!!! :blush:

4 kedvelés